ERICA
RENES BAÑUELOS
PROFESOR PERMANENTE LABORAL
JOSÉ MARÍA
FRESNO BARO
Catedrático de Universidad
Publicaciones en las que colabora con JOSÉ MARÍA FRESNO BARO (27)
2024
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“Club del Trabajo Fin de Grado”: método de role-playing en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 29-36
2023
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Changes in the Concentration and Profile of Free Fatty Acids during the Ripening of a Spanish Blue-Veined Cheese Made from Raw and Pasteurized Cow and Goat Milk
Dairy, Vol. 4, Núm. 1, pp. 222-234
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Study of the Technological Properties of Pedrosillano Chickpea Aquafaba and Its Application in the Production of Egg-Free Baked Meringues
Foods, Vol. 12, Núm. 4
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Technological and safety assessment of selected lactic acid bacteria for cheese starter cultures design: Enzymatic and antimicrobial activity, antibiotic resistance and biogenic amine production
LWT, Vol. 180
2022
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Characteristics and proteolysis of a Spanish blue cheese made with raw or pasteurised milk
International Journal of Dairy Technology, Vol. 75, Núm. 3, pp. 630-642
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Evaluation of technological properties and selection of wild lactic acid bacteria for starter culture development
LWT, Vol. 171
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Study of exopolysaccharides from lactic acid bacteria and their industrial applications: a review
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 57, Núm. 1, pp. 16-26
2021
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Effect of different cooking methods on the total phenolic content, antioxidant activity and sensory properties of wild Boletus edulis mushroom
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 26
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Effect of forage type, season, and ripening time on selected quality properties of sheep milk cheese
Journal of Dairy Science, Vol. 104, Núm. 3, pp. 2539-2552
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Influence of the Breed of Sheep on the Characteristics of Zamorano Cheese
Dairy, Vol. 2, Núm. 2, pp. 242-255
2020
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Effect of forage type in the ovine diet on the nutritional profile of sheep milk cheese fat
Journal of Dairy Science, Vol. 103, Núm. 1, pp. 63-71
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Identification of study habits and skills associated with the academic performance of Bachelor's degree Food Science and Technology students at the University of León (Spain)
Journal of Food Science Education, Vol. 19, Núm. 4, pp. 250-262
2019
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CLA-producing adjunct cultures improve the nutritional value of sheep cheese fat
Food Research International, Vol. 116, pp. 819-826
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Identificación de hábitos de estudio del alumnado del Grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos para el desarrollo de metodologías de enseñanza-aprendizaje más eficaces
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Influencia del tipo de alimentación y del tiempo de maduración sobre el contenido en aminas biógenas del queso de oveja
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Influencia del tipo de alimentación y del tiempo de maduración sobre el perfil de aminoácidos libres del queso de oveja
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Influencia del tipo de alimentación y tiempo de maduración en la calidad sensorial del queso de oveja
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Influencia del tipo de alimentación y tiempo de maduración en la composición del queso de oveja y su potencial antioxidante
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Production of sheep milk cheese with high γ-aminobutyric acid and ornithine concentration and with reduced biogenic amines level using autochthonous lactic acid bacteria strains
Food Microbiology, Vol. 78, pp. 1-10
2018
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Effect of feeding regimen on the fatty acid profile of sheep bulk tank milk
International Journal of Dairy Technology, Vol. 71, Núm. 4, pp. 857-867