Publikationen, an denen er mitarbeitet María Inmaculada Franco Matilla (30)

2008

  1. Biochemical changes during the ripening of San Simón da Costa cheese (PDO) manufactured from pasteurised milk

    Australian Journal of Dairy Technology, Vol. 63, Núm. 2, pp. 68-76

  2. Biochemical changes during the ripening of homemade 'San Simón da Costa' raw milk cheese

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 61, Núm. 1, pp. 80-89

  3. Biochemical characteristics of "sobrasada" (a Spanish pork sausage): effect of the type of manufacture (homemade or industrial)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 396, pp. 83-90

2003

  1. Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)

    International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 2-3, pp. 221-230

  2. Composition, Physico-chemical Parameters and Nitrogen Fractions of Tetilla Cheese

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 40, Núm. 1, pp. 102-105

  3. Compositional and degradative changes during the manufacture of dry-cured 'lacón'

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 6, pp. 593-601

2002

  1. Calidad sensorial en relación con las características bioquímicas del lacón crudo-curado comercializado en Galicia: propuestas de mejora

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 338, pp. 31-38

  2. Compositional and physico-chemical modifications during the manufacture and ripening of León raw cow's milk cheese

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 15, Núm. 6, pp. 725-735

  3. Conservación de los alimentos

    Elaboración de conservas vegetales: libro resumen de las ponencias presentadas en el Curso de Formación "Elaboración de Conservas Vegetales", realizado en Sahagún (León), del 19 de junio al 14 de julio de 2000

  4. Identificación de especies de peces de interés bromatológico y tecnológico

    Universidade de Vigo

  5. Proteolytic and lipolytic changes during the ripening of León raw cow's milk cheese, a Spanish traditional variety

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 37, Núm. 6, pp. 661-671

  6. Study of the biochemical changes during the processing of Androlla, a Spanish dry-cured pork sausage

    Food Chemistry, Vol. 78, Núm. 3, pp. 339-345

  7. Total and free fatty acids content during the ripening of artisan and industrially manufactured "Chorizo de cebolla"

    Grasas y aceites, Vol. 53, Núm. 4, pp. 403-413

2001

  1. Estudio del contenido en macro y microelementos minerales en embutidos tradicionales gallegos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 31-36

  2. Los quesos de cabra tradicionales de España: una revisión

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 319, pp. 63-82

  3. Microbiological changes in 'San Simón' cheese throughout ripening and its relationship with physico-chemical parameters

    Food Microbiology, Vol. 18, Núm. 1, pp. 25-33

  4. Study of the biochemical changes during ripening of Ahumado de Áliva cheese: A Spanish traditional variety

    Food Chemistry, Vol. 74, Núm. 4, pp. 463-469