Publicaciones (32) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2024

  1. “Club del Trabajo Fin de Grado”: método de role-playing en Ciencia y Tecnología de los Alimentos

    Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 29-36

2020

  1. Effect of forage type in the ovine diet on the nutritional profile of sheep milk cheese fat

    Journal of Dairy Science, Vol. 103, Núm. 1, pp. 63-71

  2. Effect of high hydrostatic pressure processing of milk on the quality characteristics of kefir

    Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 44, Núm. 10

  3. Identification of study habits and skills associated with the academic performance of Bachelor's degree Food Science and Technology students at the University of León (Spain)

    Journal of Food Science Education, Vol. 19, Núm. 4, pp. 250-262

  4. The use of Twitter as a learning tool in the Packaging Technology course

    Conference proceedings CIVINEDU 2020: 4th International Virtual Conference on Educational Research and Innovation September 23-24, 2020

2019

  1. CLA-producing adjunct cultures improve the nutritional value of sheep cheese fat

    Food Research International, Vol. 116, pp. 819-826

  2. Identificación de hábitos de estudio del alumnado del Grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos para el desarrollo de metodologías de enseñanza-aprendizaje más eficaces

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. Influencia del tipo de alimentación y del tiempo de maduración sobre el contenido en aminas biógenas del queso de oveja

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  4. Influencia del tipo de alimentación y del tiempo de maduración sobre el perfil de aminoácidos libres del queso de oveja

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019