Publicaciones (32) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2004

  1. Actividad antimicrobiana de bacterias lácteas sobre Listeria monocytogenes

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 355, pp. 11-16

  2. Aportaciones a la caracterización del chorizo elaborado en la provincia de Zamora

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 125, pp. 151-162

  3. Application of the hazard analysis critical control point in salmon processed by the sous vide method

    Food Quality Management for East European Countries (Editura AcademicPres), pp. 235-243

  4. Changes in soluble nitrogenous compounds, caseins and free amino acids during ripening of artisanal prato cheese; A Brazilian semi-hard cows variety

    Food Chemistry, Vol. 85, Núm. 3, pp. 407-414

  5. Changes in the microbial flora of Zamorano cheese (P.D.O.) by accelerated ripening process

    Food Research International, Vol. 37, Núm. 2, pp. 149-155

  6. Composición físico-química del queso colonial(Brasil)

    Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 20, pp. 113-122

  7. Contenido en colesterol de la carne: determinación del colesterol total mediante un método enzimático

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 23, Núm. 189, pp. 80-85

  8. Efecto del masajeo o marinado con cloruro de calcio en la textura de carne de bovino

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 4, pp. 274-277

  9. Effect of precooking methods and storage on nutrient composition and protein quality in canned tuna (Thunnus alalunga)

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 1, pp. 32-37

  10. Effect of ripening time and type of rennet (farmhouse rennet from kid or commercial calf) on proteolysis during the ripening of León cow milk cheese

    Food Chemistry, Vol. 85, Núm. 3, pp. 389-398

  11. Effects of different thermal treatments and storage on the proximate composition and protein quality in canned tuna

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 54, Núm. 1, pp. 112-117

  12. Esterolytic activity of lactic acid bacteria isolated from Armada cheese (a Spanish goat milk cheese)

    Milchwissenschaft, Vol. 59, Núm. 9-10, pp. 526-529

  13. Esterolytic activity of lactic acid bacteria isolated from Armada cheese (a Spanish goat milk cheese)

    MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 59, Núm. 9-10, pp. 526-529

  14. Evaluation of the microbiological safety and sensory quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) processed by the sous vide method

    Food Microbiology, Vol. 21, Núm. 2, pp. 193-201

  15. Extended shelf life refrigerated pasteurized foods: Microbiological quality and safety.

    Buletin USAMV-CN, Vol. 60, pp. 476

  16. Fundamento, tecnología y aplicaciones del envasado de los alimentos en atmósfera modificada

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 23, Núm. 189, pp. 101-109

  17. Hemolytic and Proteolytic Activities of Aeromonas hydrophila and Aeromonas veronii Biovar sobria in Broth and Salmon Extract at Different Temperatures

    Journal of Food Protection, Vol. 67, Núm. 2, pp. 278-284

  18. Identification of cultivable lactic acid bacteria isolated from Algerian raw goat's milk and evaluation of their technological properties

    Food Microbiology, Vol. 21, Núm. 3, pp. 343-349

  19. Implementation of hazard analysis critical control point in meat and poultry slaughter plants

    Food Quality Management for East European Countries (Editura AcademicPres), pp. 226-234

  20. Juan Téllez Vicén, catedrático de patología en la Escuala Veterinaria de León, entre 1859 y 1873

    X Congreso Nacional, IV Iberoamericano y I Hispanoluso de Historia de la Veterinaria: actas. Badajoz, 22-23 de octubre de 2004