Departamento
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (28) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2004
-
Actividad antimicrobiana de bacterias lácteas sobre Listeria monocytogenes
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 355, pp. 11-16
-
Aportaciones a la caracterización del chorizo elaborado en la provincia de Zamora
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 125, pp. 151-162
-
Changes in soluble nitrogenous compounds, caseins and free amino acids during ripening of artisanal prato cheese; A Brazilian semi-hard cows variety
Food Chemistry, Vol. 85, Núm. 3, pp. 407-414
-
Changes in the microbial flora of Zamorano cheese (P.D.O.) by accelerated ripening process
Food Research International, Vol. 37, Núm. 2, pp. 149-155
-
Composición físico-química del queso colonial(Brasil)
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 20, pp. 113-122
-
Contenido en colesterol de la carne: determinación del colesterol total mediante un método enzimático
Alimentación, equipos y tecnología, Año 23, Núm. 189, pp. 80-85
-
Efecto del masajeo o marinado con cloruro de calcio en la textura de carne de bovino
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 4, pp. 274-277
-
Effect of precooking methods and storage on nutrient composition and protein quality in canned tuna (Thunnus alalunga)
Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 1, pp. 32-37
-
Effect of ripening time and type of rennet (farmhouse rennet from kid or commercial calf) on proteolysis during the ripening of León cow milk cheese
Food Chemistry, Vol. 85, Núm. 3, pp. 389-398
-
Effects of different thermal treatments and storage on the proximate composition and protein quality in canned tuna
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 54, Núm. 1, pp. 112-117
-
Esterolytic activity of lactic acid bacteria isolated from Armada cheese (a Spanish goat milk cheese)
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 59, Núm. 9-10, pp. 526-529
-
Esterolytic activity of lactic acid bacteria isolated from Armada cheese (a Spanish goat milk cheese)
Milchwissenschaft, Vol. 59, Núm. 9-10, pp. 526-529
-
Evaluation of the microbiological safety and sensory quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) processed by the sous vide method
Food Microbiology, Vol. 21, Núm. 2, pp. 193-201
-
Extended shelf life refrigerated pasteurized foods: Microbiological quality and safety.
Buletin USAMV-CN, Vol. 60, pp. 476
-
Fundamento, tecnología y aplicaciones del envasado de los alimentos en atmósfera modificada
Alimentación, equipos y tecnología, Año 23, Núm. 189, pp. 101-109
-
Hemolytic and Proteolytic Activities of Aeromonas hydrophila and Aeromonas veronii Biovar sobria in Broth and Salmon Extract at Different Temperatures
Journal of Food Protection, Vol. 67, Núm. 2, pp. 278-284
-
Identification of cultivable lactic acid bacteria isolated from Algerian raw goat's milk and evaluation of their technological properties
Food Microbiology, Vol. 21, Núm. 3, pp. 343-349
-
Microbiological and nutritional quality of sous vide or traditionally processed fish: influence of fat content.
Journal of Food Quality, Vol. 27, Núm. 5, pp. 371-387
-
Microbiological and physico-chemical changes in Genestoso cheese, a Spanish acid curd variety, throughout ripening
Food Control, Vol. 15, Núm. 4, pp. 271-279
-
Microbiological quality of rabbit meat
Journal of Food Protection, Vol. 67, Núm. 5, pp. 966-971