Departamento
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (44) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2002
-
Activity of trisodium phosphate compared with sodium hydroxide wash solutions against Listeria monocytogenes attached to chicken skin during refrigerated storage
Food Microbiology, Vol. 19, Núm. 1, pp. 57-63
-
Calidad sensorial de la Cecina de León. II: influencia de las características de los jueces
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 21-28
-
Calidad sensorial de la cecina de León. I: evaluación por el consumidor
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 11-20
-
Calidad sensorial en relación con las características bioquímicas del lacón crudo-curado comercializado en Galicia: propuestas de mejora
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 338, pp. 31-38
-
Cecina de León: selección y entrenamiento de catadores (I)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 333, pp. 55-64
-
Cecina de León: selección y entrenamiento de catadores (II)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 333, pp. 65-72
-
Cecina de León: un alimento nutritivo y saludable
Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 167, pp. 59-70
-
Changes in the Enterobacteriaceae populations throughout manufacturing and ripening of Valdeteja cheese
Milchwissenschaft, Vol. 57, Núm. 9-10, pp. 522-525
-
Changes in the microflora of Valdeteja raw goat's milk cheese throughout manufacturing and ripening
LWT - Food Science and Technology, Vol. 35, Núm. 3, pp. 222-232
-
Characterization of Prato cheese, a Brazilian semi-hard cow variety: Evolution of physico-chemical parameters and mineral composition during ripening
Food Control, Vol. 13, Núm. 4-5, pp. 329-336
-
Characterization of Staphylococcus aureus isolated from poultry meat in Spain
Poultry Science, Vol. 81, Núm. 3, pp. 414-421
-
Comparison of the acidifying activity of Lactococcus lactis subsp. lactis strains isolated from goat's milk and Valdeteja cheese
Letters in Applied Microbiology, Vol. 34, Núm. 2, pp. 134-138
-
Compositional and physico-chemical modifications during the manufacture and ripening of León raw cow's milk cheese
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 15, Núm. 6, pp. 725-735
-
Contenido en energía y nutrientes del puerro de Sahagún como hortaliza fresca y en conserva al natural
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 338, pp. 91-96
-
Effect of temperature, water activity, pH and some antimicrobials on the growth of Penicillium olsonii isolated from the surface of Spanish fermented meat sausage
Food Microbiology, Vol. 19, Núm. 1, pp. 1-7
-
Evaluation of the international phage typing set and some experimental phages for typing of Listeria monocytogenes from poultry in Spain
Journal of Applied Microbiology, Vol. 92, Núm. 1, pp. 90-96
-
Evaluation of the spiral plating method for the enumeration of microorganisms throughout the manufacturing and ripening of a raw goat's milk cheese
Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 2, pp. 339-344
-
Evaluation of the spiral plating system for the routine assessment of indicator microorganisms in raw ewe's milk
Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 8, pp. 1281-1286
-
Foodborne pathogenic bacteria in prepackaged fresh retail portions of farmed rainbow trout and salmon stored at 3 °C
International Journal of Food Microbiology, Vol. 76, Núm. 1-2, pp. 135-141
-
Identification of enterococci isolated from cow's milk cheese: Comparison of the classical methods and the API 20 Strep system
Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica, Vol. 49, Núm. 1, pp. 119-128