Publicaciones (44) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. Activity of trisodium phosphate compared with sodium hydroxide wash solutions against Listeria monocytogenes attached to chicken skin during refrigerated storage

    Food Microbiology, Vol. 19, Núm. 1, pp. 57-63

  2. Calidad sensorial de la Cecina de León. II: influencia de las características de los jueces

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 21-28

  3. Calidad sensorial de la cecina de León. I: evaluación por el consumidor

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 11-20

  4. Calidad sensorial en relación con las características bioquímicas del lacón crudo-curado comercializado en Galicia: propuestas de mejora

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 338, pp. 31-38

  5. Cecina de León: selección y entrenamiento de catadores (I)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 333, pp. 55-64

  6. Cecina de León: selección y entrenamiento de catadores (II)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 333, pp. 65-72

  7. Cecina de León: un alimento nutritivo y saludable

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 167, pp. 59-70

  8. Changes in the Enterobacteriaceae populations throughout manufacturing and ripening of Valdeteja cheese

    Milchwissenschaft, Vol. 57, Núm. 9-10, pp. 522-525

  9. Changes in the microflora of Valdeteja raw goat's milk cheese throughout manufacturing and ripening

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 35, Núm. 3, pp. 222-232

  10. Characterization of Prato cheese, a Brazilian semi-hard cow variety: Evolution of physico-chemical parameters and mineral composition during ripening

    Food Control, Vol. 13, Núm. 4-5, pp. 329-336

  11. Characterization of Staphylococcus aureus isolated from poultry meat in Spain

    Poultry Science, Vol. 81, Núm. 3, pp. 414-421

  12. Comparison of the acidifying activity of Lactococcus lactis subsp. lactis strains isolated from goat's milk and Valdeteja cheese

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 34, Núm. 2, pp. 134-138

  13. Compositional and physico-chemical modifications during the manufacture and ripening of León raw cow's milk cheese

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 15, Núm. 6, pp. 725-735

  14. Contenido en energía y nutrientes del puerro de Sahagún como hortaliza fresca y en conserva al natural

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 338, pp. 91-96

  15. Effect of temperature, water activity, pH and some antimicrobials on the growth of Penicillium olsonii isolated from the surface of Spanish fermented meat sausage

    Food Microbiology, Vol. 19, Núm. 1, pp. 1-7

  16. Evaluation of the international phage typing set and some experimental phages for typing of Listeria monocytogenes from poultry in Spain

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 92, Núm. 1, pp. 90-96

  17. Evaluation of the spiral plating method for the enumeration of microorganisms throughout the manufacturing and ripening of a raw goat's milk cheese

    Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 2, pp. 339-344

  18. Evaluation of the spiral plating system for the routine assessment of indicator microorganisms in raw ewe's milk

    Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 8, pp. 1281-1286

  19. Foodborne pathogenic bacteria in prepackaged fresh retail portions of farmed rainbow trout and salmon stored at 3 °C

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 76, Núm. 1-2, pp. 135-141

  20. Identification of enterococci isolated from cow's milk cheese: Comparison of the classical methods and the API 20 Strep system

    Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica, Vol. 49, Núm. 1, pp. 119-128