Publikationen, an denen er mitarbeitet MARÍA LUISA GARCÍA LÓPEZ (24)

1998

  1. Microbial changes during hanging of wild and farmed red partridges (Alectoris rufa)

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 49, Núm. 4-5, pp. 112-114

1994

  1. Aplicación del sistema de análisis de riesgos y puntos críticos de control en el matadero.

    Aspectos sanitarios y análisis de los factores productivos en el ganado vacuno (COLEGIO DE VETERINARIOS DE ZAMORA JUNTA DE CASTILLA LEÓN), pp. 1-15

  2. Minimum water activity for the growth of Aeromonas hydrophila as affected by strain, temperature and humectant

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 19, Núm. 2, pp. 76-78

1992

  1. El sistema de análisis y puntos críticos: su introducción en las industrias de alimentos en los años 90

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 230, pp. 19-28

1990

  1. Numerical taxonomy of Micrococcaceae isolated from Spanish sheep's milk cheeses

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 68, Núm. 1, pp. 33-41

  2. Production of staphylococcal enterotoxins C1 and C2 and thermonuclease throughout the growth cycle

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 56, Núm. 2, pp. 555-559