Artículos (38) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2003

  1. Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)

    International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 2-3, pp. 221-230

  2. Cambios inducidos por el almacenamiento a refrigeración sobre la viabilidad y la termorresistencia de Enterococcus faecium

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 41-44

  3. Characterization of Bacillus spp associated with vacuum cooked salmon.

    Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 47, pp. 604

  4. Comparison of different most-probable-number methods for enumeration of Listeria in poultry

    Journal of Food Protection, Vol. 66, Núm. 1, pp. 65-71

  5. Composition, Physico-chemical Parameters and Nitrogen Fractions of Tetilla Cheese

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 40, Núm. 1, pp. 102-105

  6. Compositional and degradative changes during the manufacture of dry-cured 'lacón'

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 6, pp. 593-601

  7. Cooking-freezing-reheating (CFR) of sardine (Sardina pilchardus) fillets. Effect of different cooking and reheating procedures on the proximate and fatty acid compositions

    Food Chemistry, Vol. 83, Núm. 3, pp. 349-356

  8. Daily intake of macronutrients in a group of institutionalized elderly people in León. Spain

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 2, pp. 87-90

  9. Deep-frying of chicken meat and chicken-based products. Changes in the proximate and fatty acid compositions

    Italian Journal of Food Science, Vol. 15, Núm. 2, pp. 225-239

  10. Determinación de ibuprofeno asociado a nanoesferas de poli-e-caprolactona

    Ciencia y tecnología pharmacéutica: Revista española del medicamento y del producto sanitario, Vol. 13, Núm. 2, pp. 62-66

  11. Efecto de la temperatura de subcultivo sobre la capacidad de recuperación de esporos tratados por el calor de Bacillus stearothermophilus obtenidos a diferentes temperaturas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 346, pp. 35-40

  12. Effect of Olive Oil-fried Sardine Consumption on Liver Lipid Composition and Fatty Acid Cholesterol Esterification in Hypercholesterolemic Rats

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 9, Núm. 5, pp. 329-338

  13. Effectiveness of trisodium phosphate against Listeria monocytogenes on excised and nonexcised chicken skin

    Journal of Food Protection, Vol. 66, Núm. 1, pp. 61-64

  14. Evaluación de la ingesta de vitaminas y minerales en un colectivo de adultos jóvenes de Ponferrada (León)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 341, pp. 11-23

  15. Evaluación dietética y parámetros bioquímicos de minerales en un colectivo de ancianos de la provincia de León (España)

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 1, pp. 39-45

  16. Fat and protein from olive oil-fried sardines interact to normalize serum lipoproteins and reduce liver lipids in hypercholesterolemic rats

    Journal of Nutrition, Vol. 133, Núm. 7, pp. 2302-2308

  17. Frecuencia de comidas en adultos jóvenes de la provincia de León (I): Influencia entre días de la semana

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 349, pp. 11-16

  18. Frecuencia de comidas en adultos jóvenes de la provincia de León (II): influencia en las características de la dieta

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 349, pp. 17-22

  19. Freezing/defrosting/frying of sardine fillets. Influence of slow and quick defrosting on protein quality

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 6, pp. 602-608

  20. Grilling of sardine fillets. Effects of frozen and thawed modality on their protein quality

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 36, Núm. 8, pp. 763-769