Artículos (27) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2001

  1. Anisakiosis: Un problema de Salud Pública

    Productos del mar, Núm. 162, pp. 37-44

  2. Aspectos higiénico-sanitarios relacionados con la presencia de parásitos en los productos de la pesca. I. Parásitos de interés

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 321, pp. 55-60

  3. Aspectos higiénico-sanitarios relacionados con la presencia de parásitos en los productos de la pesca. II. Prevención y control

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 321, pp. 61-70

  4. Assessment of Baird-Parker Agar as Screening Test for Determination of Staphylococcus aureus in Poultry Meat

    Journal of Microbiology, Vol. 39, Núm. 4, pp. 321-325

  5. Bacteriological quality of aquacultured freshwater fish portions in prepackaged trays stored at 3°C

    Journal of Food Protection, Vol. 64, Núm. 9, pp. 1399-1404

  6. Caracterización de la fracción lipídica de algunos productos cárnicos tradicionales gallegos

    Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 5, pp. 291-296

  7. Comparison of PALCAM and modified oxford plating media for isolation of Listeria species in poultry meat following UVM II or fraser secondary enrichment broths

    Food Microbiology, Vol. 18, Núm. 5, pp. 555-563

  8. Comparison of cefsulodin-irgasan-novobiocin (CIN) and MacConkey plating media for isolation of Yersinia spp. in poultry

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 52, Núm. 6, pp. 126-128

  9. Comparison of the efficacy of different techniques, culture media, and sources of blood in determining the hemolytic activity of Listeria spp.

    Canadian Journal of Microbiology, Vol. 47, Núm. 7, pp. 653-661

  10. Efecto de la temperatura de esporulación sobre la termorresistencia de "Bacilus Stearothermophilus"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 324, pp. 35-38

  11. Efficacy of trisodium phosphate solutions in reducing Listeria monocytogenes populations on chicken skin during refrigerated storage

    Journal of Food Protection, Vol. 64, Núm. 10, pp. 1627-1630

  12. Estudio del contenido en macro y microelementos minerales en embutidos tradicionales gallegos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 31-36

  13. Evaluation of the EF-18 Agar-Hydrophobic Grid Membrane Filter (HGMF) Method to Isolate Salmonella from Poultry Products

    Journal of Microbiology, Vol. 39, Núm. 3, pp. 202-205

  14. Fabricación de una conserva 'de puerro de Sahagún' al natural: características nutritivas y aplicación del sistema APPCC

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 324, pp. 55-66

  15. Incidencia de las plagas y enfermedades en las Comunidades Autónomas en el 2000: Extremadura

    Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 128, pp. 34-40

  16. Influence of strain and trisodium phosphate concentration on growth parameters of Listeria monocytogenes in vitro

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 32, Núm. 6, pp. 428-432

  17. Los quesos de cabra tradicionales de España: una revisión

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 319, pp. 63-82

  18. Mesophilic aeromonads in wild and aquacultured freshwater fish

    Journal of Food Protection, Vol. 64, Núm. 5, pp. 687-691

  19. Microbiological changes in 'San Simón' cheese throughout ripening and its relationship with physico-chemical parameters

    Food Microbiology, Vol. 18, Núm. 1, pp. 25-33

  20. Microbiological quality of retail poultry carcasses in Spain

    Journal of Food Protection, Vol. 64, Núm. 12, pp. 1961-1966