Departamento
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Artículos (16) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1997
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Actividad de agua y ph de los distintos alimentos elaborados o semielaborados en los establecimientos de restauración social
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 281, pp. 35-38
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Comparison of the classical methods and the API ATB 32C system in the identification of yeasts isolated from goat cheese
Food Research International, Vol. 30, Núm. 9, pp. 653-658
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Effect of Lactic Acid Bacteria on growth of Staphylococcus aureus and enterotoxins (A-D) and thermonuclease production in broth.
Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 48, pp. 38-41
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Effects of ripening time and combination of ovine and caprine milks on proteolysis of Picante cheese
Food Chemistry, Vol. 60, Núm. 2, pp. 219-229
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Effects of sporulation pH on the heat resistance and the sporulation of Bacillus cereus
Letters in Applied Microbiology, Vol. 25, Núm. 5, pp. 331-334
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Guía de aplicación del sistema de análisis de riesgos y control de puntos críticos a la restauración colectiva
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 281, pp. 19-30
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Influence of recovery conditions on apparent heat resistance of Bacillus stearothermophilus spores
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 32, Núm. 4, pp. 305-311
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Influencia de la relación tiempo temperatura en la calidad de la conserva de atún en aceite: aspectos tecnológicos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 288, pp. 103-112
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Los quesos de Galicia: características tecnológicas, bioquímicas, microbiológicas y organolépticas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 288, pp. 29-37
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Microbial quality of lamb carcasses during processing and the acridine orange direct count technique (a modified DEFT) for rapid enumeration of total viable counts
International Journal of Food Microbiology, Vol. 36, Núm. 1, pp. 61-67
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Mycotoxins of Aspergillus clavatus: Toxicity of cytochalasin E, patulin, and extracts of contaminated barley malt
Journal of Food Protection, Vol. 60, Núm. 11, pp. 1381-1385
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Production of patulin and cytochalasin E by Aspergillus clavatus during malting of barley and wheat
International Journal of Food Microbiology, Vol. 35, Núm. 2, pp. 129-136
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Proteolytic and lipolytic changes during the ripening of a spanish craft goat cheese (Armada variety)
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 75, Núm. 2, pp. 148-154
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Temperature characterization of psychrotrophic and mesophilic Bacillus species from milk
Journal of Dairy Research, Vol. 64, Núm. 2, pp. 261-270
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Thermal resistance of Bacillus cereus spores as affected by additives in the recovery medium
Journal of Food Safety, Vol. 17, Núm. 1, pp. 1-12
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Volatile Compounds in Spanish Paprika
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 10, Núm. 3, pp. 225-232