Publicaciones (42) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2015

  1. A note on challenge trials to determine the growth of listeria monocytogenes on mushrooms (Agaricus bisporus)

    Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol. 54, Núm. 2, pp. 121-125

  2. Adaptation and cross-adaptation of Escherichia coli ATCC 12806 to several food-grade biocides

    Food Control, Vol. 56, pp. 86-94

  3. Application of modified atmosphere packaging as a safety approach to fresh-cut fruits and vegetables - A review

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 1, pp. 13-26

  4. Behavior of listeria monocytogenes in sliced ready-to-eat meat products packaged under vacuum or modified atmosphere conditions

    Journal of Food Protection, Vol. 78, Núm. 10, pp. 1891-1895

  5. Biocheese: A food probiotic carrier

    BioMed Research International, Vol. 2015

  6. Biopreservative methods to control the growth of foodborne pathogens on fresh-cut lettuce

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 214, pp. 4-11

  7. Biotechnological applications of functional metagenomics in the food and pharmaceutical industries

    Frontiers in Microbiology, Vol. 6, Núm. JUN

  8. Certificación de la calidad diferenciada de los alimentos, ¿protección o herramienta de mercado?

    Alimentación, creencias y diversidad cultural (Tirant lo Blanch), pp. 359-368

  9. Changes in quality of nonaged pasta filata Mexican cheese during refrigerated vacuum storage

    Journal of Dairy Science, Vol. 98, Núm. 5, pp. 2833-2842

  10. Cocina tradicional vs cocina moderna

    Alimentación, creencias y diversidad cultural (Tirant lo Blanch), pp. 323-333

  11. Compositional and biochemical changes in Genestoso cheese, a Spanish raw cow's milk variety, during ripening

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 95, Núm. 4, pp. 851-859

  12. Compuestos volátiles en carne de alpaca (vicugna pacos). Comparación entre carne con y sin el olor atípico atribuido al consumo de arbustos tolares

    Interciencia: Revista de ciencia y tecnología de América, Vol. 40, Núm. 1, pp. 38-43

  13. Dieta y salud cardiovascular: nutrientes, alimentos y lecciones del pasado: discurso pronunciado por la Excma. Sra. Dña. Rosa María Capita González, leído en el solemne acto de su recepción pública para ingresar como académica... contestación... Elías Fernando Rodríguez Ferri

    Servicio de Publicaciones

  14. Disentería porcina: etiología, patogenicidad, factores determinantes para la transmisión y lucha contra la enfermedad

    Avances en tecnología porcina, Vol. 12, Núm. 117, pp. 8-25

  15. Efecto de la suplementación dietética con extractos de hierbaluisa en los marcadores de inflamación en suero de personas con esclerosis múltiple

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 2, pp. 764-771

  16. Efecto del extracto de levadura y del Tween sobre el crecimiento de "Listeria monocytogenes"

    Avances en microbiología

  17. Effect of the addition of hop (infusion or powder) on the oxidative stability of lean lamb patties during storage

    Small Ruminant Research, Vol. 125, pp. 73-80

  18. Effect of various decontamination treatments against Gram-positive bacteria on chicken stored under differing conditions of temperature abuse

    Food Control, Vol. 47, pp. 71-76

  19. Effects of hygienic treatments during slaughtering on microbial dynamics and contamination of sheep meat

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 194, pp. 7-14

  20. Enterotoxigenic Genes in strains of Staphylococcus spp., isolated from cheese made in Pamplona-Colombia

    Revista MVZ Córdoba, Vol. 20, Núm. 1, pp. 4472-4481