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HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Publications (28) Publications auxquelles un chercheur a participé
2010
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Acid adaptation sensitizes salmonella enterics serovar typhimurium to osmotic and oxidative stresses
Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 61, Núm. 4, pp. 148-152
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Acid tolerance in Salmonella typhimurium induced by culturing in the presence of organic acids at different growth temperatures
Food Microbiology, Vol. 27, Núm. 1, pp. 44-49
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Aminopeptidase activity by spoilage bacteria and its relationship to microbial load and sensory attributes of poultry legs during aerobic cold storage
Journal of Food Protection, Vol. 73, Núm. 2, pp. 322-326
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Application of high pressure processing to reduce verotoxigenic E. coli in two types of dry-fermented sausage
Meat Science, Vol. 86, Núm. 4, pp. 1005-1009
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Arginine and lysine decarboxylases and the Acid Tolerance Response of Salmonella Typhimurium
International Journal of Food Microbiology, Vol. 136, Núm. 3, pp. 278-282
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Bacteriocins produced by wild Lactococcus lactis strains isolated from traditional, starter-free cheeses made of raw milk
International Journal of Food Microbiology, Vol. 143, Núm. 1-2, pp. 61-66
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Changes in Fourier transform infrared spectra of Salmonella enterica serovars Typhimurium and Enteritidis after adaptation to stressful growth conditions
International Journal of Food Microbiology, Vol. 142, Núm. 1-2, pp. 97-105
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Changes in ultrastructure and fourier transform infrared spectrum of salmonella enterica serovar typhimurium cells after exposure to stress conditions
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 76, Núm. 22, pp. 7598-7607
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Effect of vacuum and modified atmosphere packaging on the shelf life of rabbit meat
CyTA: Journal of food, Vol. 8, Núm. 2, pp. 109-116
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Effects of exposure to poultry chemical decontaminants on the membrane fluidity of Listeria monocytogenes and Salmonella enterica strains
International Journal of Food Microbiology, Vol. 137, Núm. 2-3, pp. 130-136
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Effects of packaging type and storage temperature on the growth of foodborne pathogens on shredded 'Romaine' lettuce
Food Microbiology, Vol. 27, Núm. 3, pp. 375-380
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El grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos en la Universidad de León
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 41, pp. 17-19
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Enzymatic activity of lactic acid bacteria (with antimicrobial properties) isolated from a traditional Spanish cheese
Food Microbiology, Vol. 27, Núm. 5, pp. 592-597
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Evaluación de riesgos emergentes en seguridad alimentaria
Nuevas tecnologías en la conservación y transformación de los alimentos (Universidad de Burgos), pp. 153-164
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Factores de variación del contenido en ácidos grasos de leche de oveja
XXXV Congreso de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC)
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Factors affecting growth of foodborne pathogens on minimally processed apples
Food Microbiology, Vol. 27, Núm. 1, pp. 70-76
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Fermented Milk Products
Fermented Foods and Beverages of the World (CRC Press), pp. 263-288
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Identity, virulence genes, and clonal relatedness of Aeromonas isolates from patients with diarrhea and drinking water
European Journal of Clinical Microbiology and Infectious Diseases, Vol. 29, Núm. 9, pp. 1163-1172
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre los criterios microbiológicos para las especies patógenas del género Vibrio aplicables, como medidas adicionales de control en los puntos de inspección fronterizos, a productos pesqueros importados
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 12, pp. 9-35
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Los vinos rosados de madreo con prieto picudo, en la D.O. tierras de León
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010