Publications by the researcher in collaboration with MARÍA DEL CAMINO GARCÍA FERNÁNDEZ (47)

2020

  1. Microbial load and antibiotic resistance in raw beef preparations from northwest Spain

    Food Science and Nutrition, Vol. 8, Núm. 2, pp. 777-785

2019

  1. Actividad microbiana de extractos de propóleos de Castilla y León frente a microorganismos patógenos de interés en la industria alimentaria

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  2. Characterization of listeria monocytogenes originating from the Spanish meat-processing chain

    Foods, Vol. 8, Núm. 11

  3. Efecto antimicrobiano de extractos de propóleos sobre "Listeria spp."

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  4. Efecto de dosis bajas de desinfectantes sobre los biofilms de "Cronobacter sakazakii" y "Yersinia enterocolitica"

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  5. Effect of low concentrations of biocides on the antimicrobial susceptibility of "Cronobacter sakazakii" and "Yersinia enterocolitica"

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  6. Effect of low doses of biocides on the antimicrobial resistance and the biofilms of Cronobacter sakazakii and Yersinia enterocolitica

    Scientific Reports, Vol. 9, Núm. 1

  7. Influence of serotype on the architecture and structural parameters of the biofilms formed by "Salmonella enterica"

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  8. Microbial load and antibiotic resistance patterns of Escherichia coli and enterococcus faecalis isolates from the meat of wild and domestic pigeons

    Foods, Vol. 8, Núm. 11

  9. Primera evaluación del uso de extractos de propóleos de Castilla y León frente a microorganismos de interés en la industria alimentaria

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  10. Susceptibility of Listeria monocytogenes planktonic cultures and biofilms to sodium hypochlorite and benzalkonium chloride

    Food Microbiology, Vol. 82, pp. 533-540