Department
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Publications (99) Publications in which a researcher has participated
2022
-
"Enterobacter cloacae complex" productores de betalactamasas procedentes de vegetales de consumo directo y su entorno de producción
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
-
A pilot study revealing host-associated genetic signatures for source attribution of sporadic Campylobacter jejuni infection in Egypt
Transboundary and Emerging Diseases, Vol. 69, Núm. 4, pp. 1847-1861
-
Aislamiento, identificación y resistencia a antibióticos de "Enterococcus spp." en canales de pollo
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
-
Amino acid profile and protein quality related to canning and storage of swordfish packed in different filling media
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 107
-
Antimicrobial Resistance Genes Analysis of Publicly Available Staphylococcus aureus Genomes
Antibiotics, Vol. 11, Núm. 11
-
Application of genomics and metagenomics to improve food safety based on an enhanced characterisation of antimicrobial resistance
Current Opinion in Food Science, Vol. 43, pp. 183-188
-
Application of lactic acid bacteria for the biopreservation of meat products: A systematic review
Meat Science, Vol. 183
-
Aprendizaje-Servicio para la mejora de la formación práctica en el Máster de Formación del Profesorado pre-universitario
Educar para transformar: Innovación pedagógica, calidad y TIC en contextos formativos (Dykinson), pp. 852-860
-
Are Consumers Aware of Sustainability Aspects Related to Edible Insects? Results from a Study Involving 14 Countries
Sustainability (Switzerland), Vol. 14, Núm. 21
-
Avances recientes en las aplicaciones del agua activada por plasma en la industria alimentaria
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 76, pp. 14-22
-
Behavior of Shiga-toxin-producing Escherichia coli in ewe milk stored at different temperatures and during the manufacture and ripening of a raw milk sheep cheese (Zamorano style)
Journal of Dairy Science, Vol. 105, Núm. 8, pp. 6527-6535
-
Biofilm Formation of Staphylococcus aureus from Pets, Live-Stock, and Wild Animals: Relationship with Clonal Lineages and Antimicrobial Resistance
Antibiotics, Vol. 11, Núm. 6
-
Biofilm formation ability and tolerance to food-associated stresses among ESBL-producing Escherichia coli strains from foods of animal origin and human patients
LWT, Vol. 168
-
Caracterización del microbioma y resistoma de industrias de productos cárnicos fermentados
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
-
Characteristics and proteolysis of a Spanish blue cheese made with raw or pasteurised milk
International Journal of Dairy Technology, Vol. 75, Núm. 3, pp. 630-642
-
Chorizo and Chouriço de Carne: Varieties, Composition, Manufacturing Process and Shelf Life
Pork: Meat Quality and Processed Meat Products (CRC Press), pp. 127-153
-
Citotoxicidad en aislados de "Aeromonas" provenientes de productos vegetales frescos y agua de riego
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
-
Consumo de leche cruda: situación legal, beneficios y riesgos
X Aniversario Academia de Ciencias Veterinarias de Castilla y León: discursos de apertura 2012-13/2022 (Servicio de Publicaciones), pp. 217-250
-
Development and characterization of anti-biofilm coatings applied by Non-Equilibrium Atmospheric Plasma on stainless steel
Food Research International, Vol. 152
-
Development of anti-biofilm coatings applied by Non-Equilibrium Atmospheric Plasma on stainless steel
27th International ICFMH Conference - FoodMicro 2022