Publicaciones (100) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2022

  1. "Enterobacter cloacae complex" productores de betalactamasas procedentes de vegetales de consumo directo y su entorno de producción

    Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones

  2. A pilot study revealing host-associated genetic signatures for source attribution of sporadic Campylobacter jejuni infection in Egypt

    Transboundary and Emerging Diseases, Vol. 69, Núm. 4, pp. 1847-1861

  3. Aislamiento, identificación y resistencia a antibióticos de "Enterococcus spp." en canales de pollo

    Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones

  4. Amino acid profile and protein quality related to canning and storage of swordfish packed in different filling media

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 107

  5. Antimicrobial Resistance Genes Analysis of Publicly Available Staphylococcus aureus Genomes

    Antibiotics, Vol. 11, Núm. 11

  6. Application of genomics and metagenomics to improve food safety based on an enhanced characterisation of antimicrobial resistance

    Current Opinion in Food Science, Vol. 43, pp. 183-188

  7. Application of lactic acid bacteria for the biopreservation of meat products: A systematic review

    Meat Science, Vol. 183

  8. Aprendizaje-Servicio para la mejora de la formación práctica en el Máster de Formación del Profesorado pre-universitario

    Educar para transformar: Innovación pedagógica, calidad y TIC en contextos formativos (Dykinson), pp. 852-860

  9. Are Consumers Aware of Sustainability Aspects Related to Edible Insects? Results from a Study Involving 14 Countries

    Sustainability (Switzerland), Vol. 14, Núm. 21

  10. Avances recientes en las aplicaciones del agua activada por plasma en la industria alimentaria

    ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 76, pp. 14-22

  11. Behavior of Shiga-toxin-producing Escherichia coli in ewe milk stored at different temperatures and during the manufacture and ripening of a raw milk sheep cheese (Zamorano style)

    Journal of Dairy Science, Vol. 105, Núm. 8, pp. 6527-6535

  12. Biofilm Formation of Staphylococcus aureus from Pets, Live-Stock, and Wild Animals: Relationship with Clonal Lineages and Antimicrobial Resistance

    Antibiotics, Vol. 11, Núm. 6

  13. Biofilm formation ability and tolerance to food-associated stresses among ESBL-producing Escherichia coli strains from foods of animal origin and human patients

    LWT, Vol. 168

  14. Caracterización del microbioma y resistoma de industrias de productos cárnicos fermentados

    Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones

  15. Characteristics and proteolysis of a Spanish blue cheese made with raw or pasteurised milk

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 75, Núm. 3, pp. 630-642

  16. Chorizo and Chouriço de Carne: Varieties, Composition, Manufacturing Process and Shelf Life

    Pork: Meat Quality and Processed Meat Products (CRC Press), pp. 127-153

  17. Citotoxicidad en aislados de "Aeromonas" provenientes de productos vegetales frescos y agua de riego

    Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones

  18. Consumo de leche cruda: situación legal, beneficios y riesgos

    X Aniversario Academia de Ciencias Veterinarias de Castilla y León: discursos de apertura 2012-13/2022 (Servicio de Publicaciones), pp. 217-250

  19. Development and characterization of anti-biofilm coatings applied by Non-Equilibrium Atmospheric Plasma on stainless steel

    Food Research International, Vol. 152

  20. Development of anti-biofilm coatings applied by Non-Equilibrium Atmospheric Plasma on stainless steel

    27th International ICFMH Conference - FoodMicro 2022