Artículos (15) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2008

  1. Biochemical changes during the ripening of San Simón da Costa cheese (PDO) manufactured from pasteurised milk

    Australian Journal of Dairy Technology, Vol. 63, Núm. 2, pp. 68-76

  2. Biochemical changes during the ripening of homemade 'San Simón da Costa' raw milk cheese

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 61, Núm. 1, pp. 80-89

  3. Biochemical characteristics of "sobrasada" (a Spanish pork sausage): effect of the type of manufacture (homemade or industrial)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 396, pp. 83-90

  4. Concepto de calidad en la industria agroalimentaria

    Interciencia, Vol. 33, Núm. 4, pp. 258-264

  5. Effect of poultry decontaminants concentration on growth kinetics for pathogenic and spoilage bacteria

    Food Microbiology, Vol. 25, Núm. 7, pp. 888-894

  6. Effect of rearing system on some meat quality traits and volatile compounds of suckling lamb meat

    Small Ruminant Research, Vol. 78, Núm. 1-3, pp. 1-12

  7. Efficacy of neutral electrolyzed water (NEW) for reducing microbial contamination on minimally-processed vegetables

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 123, Núm. 1-2, pp. 151-158

  8. Embutidos de sangre en distintos países del mundo

    Nacameh, Vol. 2, Núm. 1, pp. 42-52

  9. Envasado a vacío y en atmófera modificada y utilización potencial de los envases activos e inteligentes en la carne de aves

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 7, pp. 45-54

  10. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) en relación con una cuestión presentada por la Presidencia de la AESAN relativa a la evaluación del riesgo asociado a la presencia de aceites minerales en aceite de girasol procedentes de Ucrania

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 8, pp. 41-56

  11. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) en relación con una petición planteada por el Director Ejecutivo de la Agencia acerca del establecimiento de un criterio microbiológico para Salmonella en los huevos destinados al consumo directo

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 7, pp. 31-44

  12. Modifications in membrane fatty acid composition of Salmonella typhimurium in response to growth conditions and their effect on heat resistance

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 123, Núm. 3, pp. 212-219

  13. Quality traits of suckling-lamb meat covered by the protected geographical indication "Lechazo de Castilla y León" European quality label

    Small Ruminant Research, Vol. 77, Núm. 1, pp. 65-70

  14. The composition of two Spanish pepper varieties (fresno de la vega and benavente-los valles) in different ripening stages

    Journal of Food Quality, Vol. 31, Núm. 6, pp. 701-716

  15. Thermal inactivation of Bacillus cereus spores formed in media with different mineral contents

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 59, Núm. 1, pp. 34-38