Publicaciones (20) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1994

  1. ASSESSMENT OF THE MICROBIOLOGICAL QUALITY OF RAW EWES MILK BY RAPID COLORIMETRIC METHODS

    NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL, Vol. 48, Núm. 2, pp. 99-110

  2. Antibacterial activity of the lactoperoxidase system against Aeromonas hydrophila in broth, skim milk and ewes' milk

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 19, Núm. 3, pp. 161-164

  3. Aplicación del sistema de análisis de riesgos y puntos críticos de control en el matadero.

    Aspectos sanitarios y análisis de los factores productivos en el ganado vacuno (COLEGIO DE VETERINARIOS DE ZAMORA JUNTA DE CASTILLA LEÓN), pp. 1-15

  4. Asociación de triamcinolona a polialquilcianoacrilatos, (I). Efecto del cosolvente en la incorporación del fármaco a nanoesferas

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 3, pp. 87-92

  5. Asociación de triamcinolona a polialquilcianoacrilatos: (II) efecto de la liofilización en la adsorción del fármaco en nanoesferas

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 77-81

  6. Assessment of the microbiological quality of raw ewes milk by rapid colorimetric methods

    NETH.MILK DAIRY J., Vol. 48, Núm. 2, pp. 99-110

  7. BIOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF LEON RAW COW MILK CHEESE, A SPANISH CRAFT VARIETY

    SCIENCES DES ALIMENTS, Vol. 14, Núm. 2, pp. 203-215

  8. Characterization and biochemical changes during the ripening of a Spanish hard goat cheese

    Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 1, pp. 77-82

  9. Effect of three commercial starters on growth of Staphylococcus aureus (A-D) and thermonuclease production in broth

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 24, Núm. 1-2, pp. 321-327

  10. Eficacia del cloruro sódico como inhibidor de Bacillus stearothermophilus

    Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 39, Núm. 39, pp. 71-80

  11. El chorizo artesanal de la provincia de León (cuestionario)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 254, pp. 19-26

  12. INTEGRATED SOFTWARE FOR PROBABILISTIC IDENTIFICATION OF MICROORGANISMS

    COMPUTER APPLICATIONS IN THE BIOSCIENCES

  13. Influence of the comsumption of casein, or tuna in the raw, cooked or canned form, on the utilization of iron in the diet of weanling rats

    Zeitschrift für Ernährungswissenschaft, Vol. 33, Núm. 1, pp. 51-60

  14. Integrated software for probabilistic identification of microorganisms

    Bioinformatics, Vol. 10, Núm. 1, pp. 71-73

  15. Minimum water activity for the growth of Aeromonas hydrophila as affected by strain, temperature and humectant

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 19, Núm. 2, pp. 76-78

  16. Polímeros de alquilcianoacrilatos como sistemas transportadores de fármacos

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 1, pp. 81-88

  17. Protein, calcium and phosphorus utilisation in diets containing raw, cooked or canned tuna. Influence of 1 and 3 years' storage time

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 45, Núm. 4, pp. 237-247

  18. Staphylococcal growth and enterotoxins (A-D) and thermonuclease synthesis in presence of dehydrated garlic

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 77, Núm. 5, pp. 549-552

  19. Técnicas rápidas para la detección de microorganismos en alimentos: (I) Técnicas Físico-Químicas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 13, Núm. 4, pp. 97-101

  20. White tuna canning, total fat, and fatty acid changes during processing and storage

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 7, Núm. 1-2, pp. 119-130