JOSÉ MARÍA
FRESNO BARO
Catedrático de Universidad
Publicaciones en las que colabora con JOSÉ MARÍA FRESNO BARO (10)
2024
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Effect of autochthonous starter and non-starter cultures on the physicochemical, microbiological and sensorial characteristics of Castellano cheese
International Journal of Dairy Technology, Vol. 77, Núm. 1, pp. 234-245
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“Club del Trabajo Fin de Grado”: método de role-playing en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 29-36
2020
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Identification of study habits and skills associated with the academic performance of Bachelor's degree Food Science and Technology students at the University of León (Spain)
Journal of Food Science Education, Vol. 19, Núm. 4, pp. 250-262
2019
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Identificación de hábitos de estudio del alumnado del Grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos para el desarrollo de metodologías de enseñanza-aprendizaje más eficaces
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2004
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Effect of ripening time and type of rennet (farmhouse rennet from kid or commercial calf) on proteolysis during the ripening of León cow milk cheese
Food Chemistry, Vol. 85, Núm. 3, pp. 389-398
2003
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Technological characterization of lactic acid bacteria isolated from Armada cheese (a Spanish goats' milk cheese)
International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 6, pp. 469-479
1997
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Proteolytic and lipolytic changes during the ripening of a spanish craft goat cheese (Armada variety)
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 75, Núm. 2, pp. 148-154
1996
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Characterization and biochemical changes during the ripening of a Spanish craft goat's milk cheese (Armada variety)
Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 3, pp. 225-230
1988
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Evolución de los componentes nitrogenados durante la maduración del queso de Valdeteja
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 34, Núm. 34, pp. 101-109