Benito
Moreno García
Publicaciones en las que colabora con Benito Moreno García (57)
2002
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Effect of temperature, water activity, pH and some antimicrobials on the growth of Penicillium olsonii isolated from the surface of Spanish fermented meat sausage
Food Microbiology, Vol. 19, Núm. 1, pp. 1-7
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Evaluation of the spiral plating system for the routine assessment of indicator microorganisms in raw ewe's milk
Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 8, pp. 1281-1286
2000
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Lactic acid bacteria isolated from a hand-made blue cheese
Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 1, pp. 23-32
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Riesgos sanitarios de la contaminación de los alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 309, pp. 19-28
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Yeast populations on Spanish fermented sausages
Meat Science, Vol. 54, Núm. 3, pp. 203-208
1999
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Reflexiones sobre los procedimientos y los medios utilizados para garantizar la seguridad y la inocuidad de los alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 300, pp. 19-24
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Responsabilidad de la Administración y de las empresas en la garantía de la seguridad o inocuidad de los alimentos
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 5, pp. 7-15
1998
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Rapid microbiological methods in meat and meat products
Meat Science, Vol. 49, Núm. SUPPL. 1
1997
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Guía de aplicación del sistema de análisis de riesgos y control de puntos críticos a la restauración colectiva
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 281, pp. 19-30
1996
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Evaluation of selective enrichment and plating media for detection of Salmonella and Yersinia enterocolitica on fresh dressed lamb carcasses
Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 47, Núm. 3, pp. 62-64
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Some technological properties of Penicillium roqueforti strains isolated from a home-made blue cheese
Letters in Applied Microbiology, Vol. 23, Núm. 1, pp. 5-8
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Staphylococcal growth and enterotoxin production in the presence of meat cultures (non LAB)
Meat Science, Vol. 43, Núm. 3-4, pp. 255-263
1995
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Contamination of lamb carcasses at the abbatoir. Microflora of freshly dressed lamb carcasses: indicators and spoilage organisms
Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 46, pp. 135-137
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Microbiological Changes During Manufacture and Ripening of A Naturally Ripened Blue Cheese (Valdeon, Spain)
Milchwissenschaft, Vol. 50, Núm. 7, pp. 381-384
1994
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Assessment of the microbiological quality of raw ewes milk by rapid colorimetric methods
NETH.MILK DAIRY J., Vol. 48, Núm. 2, pp. 99-110
1993
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Behaviour of Staphylococcus aureus strains FRI 137 and FRI 361 during the manufacture and ripening of manchego cheese
International Dairy Journal, Vol. 3, Núm. 1, pp. 85-96
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Factors affecting spoilage microflora succession on lamb carcasses at refrigeration temperatures
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 74, Núm. 5, pp. 521-525
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Modern microbiological methods for foods: colony count and direct count methods. A review.
Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 9, Núm. 1, pp. 1-13
1992
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El sistema de análisis y puntos críticos: su introducción en las industrias de alimentos en los años 90
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 230, pp. 19-28
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Numerical taxonomy of gram-negative, nonmotile, nonfermentative bacteria isolated during chilled storage of lamb carcasses
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 58, Núm. 7, pp. 2245-2249