Departamento
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (37) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2012
-
Behaviour of co-inoculated pathogenic and spoilage bacteria on poultry following several decontamination treatments
International Journal of Food Microbiology, Vol. 159, Núm. 2, pp. 152-159
-
Biodiversity in Oscypek, a traditional Polish Cheese, determined by culture-dependent and -independent approaches
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 78, Núm. 6, pp. 1890-1898
-
Características microbiológicas de cuatro tipos de chorizo comercializados en el Estado de Hidalgo, México
Nacameh, Vol. 6, Núm. 2, pp. 25-32
-
Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambs
Meat Science, Vol. 90, Núm. 3, pp. 789-795
-
Characterization of coagulase-positive staphylococci isolated from tank and silo ewe milk
Journal of Dairy Science, Vol. 95, Núm. 4, pp. 1639-1644
-
Chemical composition of alpaca (Vicugna pacos) charqui
Food Chemistry, Vol. 130, Núm. 2, pp. 329-334
-
Cuantificación de aminas biógenas por HPLC en muestras de pescado de venta para el consumo tras el recuento de descarboxilantes
Avances en microbiología de los alimentos
-
Diferenciación de "P.verrucosum" vs "P.nordicum" aislados de queserías mediante pruebas taxonómicas biomoleculares
Avances en microbiología de los alimentos
-
Efecto de la adición de cultivos nativos sobre las características del queso tipo zamorano elaborado con leche pasterizada
Avances en microbiología de los alimentos
-
Effects of addition of different vegetable oils to lactating dairy ewes' diet on meat quality characteristics of suckling lambs reared on the ewes' milk
Meat Science, Vol. 91, Núm. 3, pp. 277-283
-
Estudio comparativo de aislados de "Escherichia coli" O157:H7 procedentes de leche de oveja, muestras ambientales y pacientes en Castilla y León
Avances en microbiología de los alimentos
-
Evaluation of antimicrobial and antioxidant activities of natural phenolic compounds against foodborne pathogens and spoilage bacteria
Food Control, Vol. 26, Núm. 2, pp. 555-563
-
Evolución de "Clostridium sporogenes" inoculados en productos cárnicos loncheados y envasados
Avances en microbiología de los alimentos
-
Fate of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in the presence of natural background microbiota on conventional and organic lettuce
Food Control, Vol. 25, Núm. 2, pp. 678-683
-
Fourier transform infrared spectroscopy in food microbiology
Springer US, pp. 1-55
-
Genome sequence of Lactococcus garvieae IPLA 31405, a bacteriocin-producing, tetracycline-resistant strain isolated from a raw-milk cheese
Journal of Bacteriology
-
Growth potential of Escherichia coli O157: H7 on fresh-cut fruits (melon and pineapple) and vegetables (carrot and escarole) stored under different conditions
Food Control, Vol. 27, Núm. 1, pp. 37-44
-
High-pressure-based hurdle strategy to extend the shelf-life of fresh chicken breast fillets
Food Control, Vol. 25, Núm. 2, pp. 516-524
-
In vitro evaluation of physiological probiotic properties of different lactic acid bacteria strains of dairy and human origin
Journal of Functional Foods, Vol. 4, Núm. 2, pp. 531-541
-
Increase over time in the prevalence of multiple antibiotic resistance among isolates of Listeria monocytogenes from poultry in Spain
Food Control, Vol. 23, Núm. 1, pp. 37-41