Publicaciones (37) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. Behaviour of co-inoculated pathogenic and spoilage bacteria on poultry following several decontamination treatments

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 159, Núm. 2, pp. 152-159

  2. Biodiversity in Oscypek, a traditional Polish Cheese, determined by culture-dependent and -independent approaches

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 78, Núm. 6, pp. 1890-1898

  3. Características microbiológicas de cuatro tipos de chorizo comercializados en el Estado de Hidalgo, México

    Nacameh, Vol. 6, Núm. 2, pp. 25-32

  4. Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambs

    Meat Science, Vol. 90, Núm. 3, pp. 789-795

  5. Characterization of coagulase-positive staphylococci isolated from tank and silo ewe milk

    Journal of Dairy Science, Vol. 95, Núm. 4, pp. 1639-1644

  6. Chemical composition of alpaca (Vicugna pacos) charqui

    Food Chemistry, Vol. 130, Núm. 2, pp. 329-334

  7. Cuantificación de aminas biógenas por HPLC en muestras de pescado de venta para el consumo tras el recuento de descarboxilantes

    Avances en microbiología de los alimentos

  8. Diferenciación de "P.verrucosum" vs "P.nordicum" aislados de queserías mediante pruebas taxonómicas biomoleculares

    Avances en microbiología de los alimentos

  9. Efecto de la adición de cultivos nativos sobre las características del queso tipo zamorano elaborado con leche pasterizada

    Avances en microbiología de los alimentos

  10. Effects of addition of different vegetable oils to lactating dairy ewes' diet on meat quality characteristics of suckling lambs reared on the ewes' milk

    Meat Science, Vol. 91, Núm. 3, pp. 277-283

  11. Estudio comparativo de aislados de "Escherichia coli" O157:H7 procedentes de leche de oveja, muestras ambientales y pacientes en Castilla y León

    Avances en microbiología de los alimentos

  12. Evaluation of antimicrobial and antioxidant activities of natural phenolic compounds against foodborne pathogens and spoilage bacteria

    Food Control, Vol. 26, Núm. 2, pp. 555-563

  13. Evolución de "Clostridium sporogenes" inoculados en productos cárnicos loncheados y envasados

    Avances en microbiología de los alimentos

  14. Fate of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in the presence of natural background microbiota on conventional and organic lettuce

    Food Control, Vol. 25, Núm. 2, pp. 678-683

  15. Fourier transform infrared spectroscopy in food microbiology

    Springer US, pp. 1-55

  16. Genome sequence of Lactococcus garvieae IPLA 31405, a bacteriocin-producing, tetracycline-resistant strain isolated from a raw-milk cheese

    Journal of Bacteriology

  17. Growth potential of Escherichia coli O157: H7 on fresh-cut fruits (melon and pineapple) and vegetables (carrot and escarole) stored under different conditions

    Food Control, Vol. 27, Núm. 1, pp. 37-44

  18. High-pressure-based hurdle strategy to extend the shelf-life of fresh chicken breast fillets

    Food Control, Vol. 25, Núm. 2, pp. 516-524

  19. In vitro evaluation of physiological probiotic properties of different lactic acid bacteria strains of dairy and human origin

    Journal of Functional Foods, Vol. 4, Núm. 2, pp. 531-541

  20. Increase over time in the prevalence of multiple antibiotic resistance among isolates of Listeria monocytogenes from poultry in Spain

    Food Control, Vol. 23, Núm. 1, pp. 37-41