Argitalpenak (12) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

1993

  1. Behaviour of Staphylococcus aureus strains FRI 137 and FRI 361 during the manufacture and ripening of manchego cheese

    International Dairy Journal, Vol. 3, Núm. 1, pp. 85-96

  2. Beneficios de la aplicación del sistema de análisis de riesgos y control de puntos críticos para la prevención de la presencia de listeria en las industrias de alimentos

    Conferencia Consenso sobre Listeria en Alimentos: León, octubre 1992 (Ministerio de Sanidad y Consumo), pp. 179-186

  3. Bioavailability of zinc in rats fed on tuna as a protein source in the diet

    Journal of Trace Elements and Electrolytes in Health and Disease, Vol. 7, Núm. 1, pp. 29-36

  4. El análisis de riesgos y control de puntos críticos en las industrias de embutidos crudos curados: prevención de la contaminación por listeria

    Conferencia Consenso sobre Listeria en Alimentos: León, octubre 1992 (Ministerio de Sanidad y Consumo), pp. 187-195

  5. Factors affecting spoilage microflora succession on lamb carcasses at refrigeration temperatures

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 74, Núm. 5, pp. 521-525

  6. Incidence, behavior and control of Aeromonas hydrophila in meat and dairy products

    Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 9 Spec No, pp. 49-56

  7. Informatics in food microbiology: applications for the identification of microorganisms

    Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 9 Spec No, pp. 96-103

  8. MICROBIOLOGICAL QUALITY OF FRESH RAINBOW-TROUT (ONCORHYNCHUS-MYKISS) AND MICROBIAL EVOLUTION DURING ITS CHILL STORAGE

    PROCEEDINGS OF THE FOURTH NATIONAL CONGRESS ON AQUACULTURE

  9. Modern microbiological methods for foods: colony count and direct count methods. A review.

    Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 9, Núm. 1, pp. 1-13

  10. Numerical Taxonomy of Psychrotrophic Bacteria Isolated from Raw ewes’ Milk

    Journal of Dairy Research, Vol. 60, Núm. 3, pp. 371-383

  11. Sistemas poliméricos de administración de fármacos: nanoesferas y nanocápsulas

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 93-101

  12. Study of Enterobacteriaceae throughout the manufacturing and ripening of hard goats' cheese

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 75, Núm. 3, pp. 240-246