Departament
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Articles (8) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
1988
-
BEHAVIOR OF STAPHYLOCOCCUS-AUREUS STRAINS, PRODUCERS OF ENTEROTOXIN-C1 OR ENTEROTOXIN-C2, DURING THE MANUFACTURE AND STORAGE OF BURGOS CHEESE
JOURNAL OF APPLIED BACTERIOLOGY, Vol. 64, Núm. 2, pp. 117-122
-
Behaviour of Staphylococcus aureus strains, producers of enterotoxins C1 or C2, during the manufacture and storage of Burgos cheese
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 64, Núm. 2, pp. 117-122
-
Cinética de la reducción de los piruvatos de etilo y de metilo por la L-Gicol deshidrogenada (NAD+) de Enterobacter aerogenes
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 34, Núm. 34, pp. 127-140
-
Correlation Between DNA Base Composition and Routine Tests for the Identification of Micrococcaceae Isolated from Sheep's Milk Cheese
Systematic and Applied Microbiology, Vol. 10, Núm. 2, pp. 180-184
-
Effect of growth of a commercial starter culture on growth of Staphylococcus aureus and thermonuclease and enterotoxins (C1 and C2) production in broth cultures
International Journal of Food Microbiology, Vol. 6, Núm. 2, pp. 107-114
-
Evolución de los componentes nitrogenados durante la maduración del queso de Valdeteja
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 34, Núm. 34, pp. 101-109
-
Evolución de los principales grupos de microorganismos durante la elaboración y maduración del queso de Valdeteja
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 34, Núm. 34, pp. 119-126
-
Species identification of staphylococci and micrococci isolated from ewes’ milk cheeses
Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 2, pp. 269-276