Artículos (8) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1988

  1. BEHAVIOR OF STAPHYLOCOCCUS-AUREUS STRAINS, PRODUCERS OF ENTEROTOXIN-C1 OR ENTEROTOXIN-C2, DURING THE MANUFACTURE AND STORAGE OF BURGOS CHEESE

    JOURNAL OF APPLIED BACTERIOLOGY, Vol. 64, Núm. 2, pp. 117-122

  2. Behaviour of Staphylococcus aureus strains, producers of enterotoxins C1 or C2, during the manufacture and storage of Burgos cheese

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 64, Núm. 2, pp. 117-122

  3. Cinética de la reducción de los piruvatos de etilo y de metilo por la L-Gicol deshidrogenada (NAD+) de Enterobacter aerogenes

    Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 34, Núm. 34, pp. 127-140

  4. Correlation Between DNA Base Composition and Routine Tests for the Identification of Micrococcaceae Isolated from Sheep's Milk Cheese

    Systematic and Applied Microbiology, Vol. 10, Núm. 2, pp. 180-184

  5. Effect of growth of a commercial starter culture on growth of Staphylococcus aureus and thermonuclease and enterotoxins (C1 and C2) production in broth cultures

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 6, Núm. 2, pp. 107-114

  6. Evolución de los componentes nitrogenados durante la maduración del queso de Valdeteja

    Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 34, Núm. 34, pp. 101-109

  7. Evolución de los principales grupos de microorganismos durante la elaboración y maduración del queso de Valdeteja

    Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 34, Núm. 34, pp. 119-126

  8. Species identification of staphylococci and micrococci isolated from ewes’ milk cheeses

    Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 2, pp. 269-276