Department
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Publications (20) Publications in which a researcher has participated
1994
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ASSESSMENT OF THE MICROBIOLOGICAL QUALITY OF RAW EWES MILK BY RAPID COLORIMETRIC METHODS
NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL, Vol. 48, Núm. 2, pp. 99-110
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Antibacterial activity of the lactoperoxidase system against Aeromonas hydrophila in broth, skim milk and ewes' milk
Letters in Applied Microbiology, Vol. 19, Núm. 3, pp. 161-164
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Aplicación del sistema de análisis de riesgos y puntos críticos de control en el matadero.
Aspectos sanitarios y análisis de los factores productivos en el ganado vacuno (COLEGIO DE VETERINARIOS DE ZAMORA JUNTA DE CASTILLA LEÓN), pp. 1-15
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Asociación de triamcinolona a polialquilcianoacrilatos, (I). Efecto del cosolvente en la incorporación del fármaco a nanoesferas
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 3, pp. 87-92
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Asociación de triamcinolona a polialquilcianoacrilatos: (II) efecto de la liofilización en la adsorción del fármaco en nanoesferas
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 77-81
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Assessment of the microbiological quality of raw ewes milk by rapid colorimetric methods
NETH.MILK DAIRY J., Vol. 48, Núm. 2, pp. 99-110
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BIOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF LEON RAW COW MILK CHEESE, A SPANISH CRAFT VARIETY
SCIENCES DES ALIMENTS, Vol. 14, Núm. 2, pp. 203-215
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Characterization and biochemical changes during the ripening of a Spanish hard goat cheese
Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 1, pp. 77-82
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Effect of three commercial starters on growth of Staphylococcus aureus (A-D) and thermonuclease production in broth
International Journal of Food Microbiology, Vol. 24, Núm. 1-2, pp. 321-327
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Eficacia del cloruro sódico como inhibidor de Bacillus stearothermophilus
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 39, Núm. 39, pp. 71-80
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El chorizo artesanal de la provincia de León (cuestionario)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 254, pp. 19-26
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INTEGRATED SOFTWARE FOR PROBABILISTIC IDENTIFICATION OF MICROORGANISMS
COMPUTER APPLICATIONS IN THE BIOSCIENCES
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Influence of the comsumption of casein, or tuna in the raw, cooked or canned form, on the utilization of iron in the diet of weanling rats
Zeitschrift für Ernährungswissenschaft, Vol. 33, Núm. 1, pp. 51-60
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Integrated software for probabilistic identification of microorganisms
Bioinformatics, Vol. 10, Núm. 1, pp. 71-73
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Minimum water activity for the growth of Aeromonas hydrophila as affected by strain, temperature and humectant
Letters in Applied Microbiology, Vol. 19, Núm. 2, pp. 76-78
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Polímeros de alquilcianoacrilatos como sistemas transportadores de fármacos
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 1, pp. 81-88
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Protein, calcium and phosphorus utilisation in diets containing raw, cooked or canned tuna. Influence of 1 and 3 years' storage time
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 45, Núm. 4, pp. 237-247
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Staphylococcal growth and enterotoxins (A-D) and thermonuclease synthesis in presence of dehydrated garlic
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 77, Núm. 5, pp. 549-552
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Técnicas rápidas para la detección de microorganismos en alimentos: (I) Técnicas Físico-Químicas
Alimentación, equipos y tecnología, Año 13, Núm. 4, pp. 97-101
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White tuna canning, total fat, and fatty acid changes during processing and storage
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 7, Núm. 1-2, pp. 119-130