Departament
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Publicacions (24) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
2009
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A comparative study of thermal and acid inactivation kinetics in fruit juices of salmonella enterica serovar typhimurium and salmonella enterica serovar senftenberg grown at acidic conditions
Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 6, Núm. 9, pp. 1147-1155
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Adaptation and cross-adaptation of Listeria monocytogenes and Salmonella enterica to poultry decontaminants
Journal of Microbiology, Vol. 47, Núm. 2, pp. 142-146
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Biological risks associated with consumption of reptile products
International Journal of Food Microbiology, Vol. 134, Núm. 3, pp. 163-175
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Comparative analysis of acid resistance in Listeria monocytogenes and Salmonella enterica strains before and after exposure to poultry decontaminants. Role of the glutamate decarboxylase (GAD) system
Food Microbiology, Vol. 26, Núm. 8, pp. 905-909
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Comparison of acids on the induction of an Acid Tolerance Response in Salmonella typhimurium, consequences for food safety
Meat Science, Vol. 81, Núm. 1, pp. 65-70
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Comparison of antibiotic resistance patterns in Listeria monocytogenes and Salmonella enterica strains pre-exposed and exposed to poultry decontaminants
Food Control, Vol. 20, Núm. 12, pp. 1108-1111
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Differentiation of perirenal and omental fat quality of suckling lambs according to the rearing system from Fourier transforms mid-infrared spectra using partial least squares and artificial neural networks analysis
Meat Science, Vol. 83, Núm. 1, pp. 140-147
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Diversity and evolution of the microbial populations during manufacture and ripening of Casín, a traditional Spanish, starter-free cheese made from cow's milk
International Journal of Food Microbiology, Vol. 136, Núm. 1, pp. 44-51
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Effects of organic acids on thermal inactivation of acid and cold stressed Enterococcus faecium
Food Microbiology, Vol. 26, Núm. 5, pp. 497-503
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Effects of phosphate and sodium and potassium chlorides on sporulation and heat resistance of Bacillus cereus
Journal of Food Safety, Vol. 29, Núm. 1, pp. 106-117
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El Congreso Agrícola de León en 1906
Tierras de León: Revista de la Diputación Provincial, Vol. 47, Núm. 128, pp. 1-16
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El ICTAL al servicio de la empresa alimentaria
Boletín económico de Castilla y León, Núm. 18, pp. 33-34
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Evolución de los hábitos alimentarios en España
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 39, pp. 5-9
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Factors influencing variation of fatty acid content in ovine milk
Journal of Dairy Science, Vol. 92, Núm. 8, pp. 3791-3799
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Foodborne and indicator bacteria in farmed molluscan shellfish before and after depuration
Journal of Food Protection, Vol. 72, Núm. 7, pp. 1443-1449
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Heat-resistance prediction of listeria innocua grown at different temperatures
Journal of Food Safety, Vol. 29, Núm. 3, pp. 474-483
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) en relación a la evaluación del riesgo asociado a la presencia de Listeria Monocytogenes en pescado fresco o congelado
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 10, pp. 27-40
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la evisceración de los lagomorfos
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 9, pp. 31-38
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Listeria monocytogenes y listeriosis
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 37, pp. 4-15
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Microbiological counts during beet sugar extraction
Journal of Food Protection, Vol. 72, Núm. 6, pp. 1332-1337