Publicacions (155) Publicacions de TANIA FERNÁNDEZ VILLA

2024

  1. Ambientes alimentarios en el hogar: un área de oportunidad para la investigación y la intervención en nutrición y dietética en adultos y personas mayores

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 2, pp. 82-84

  2. Aprendizaje-servicio para la promoción de la salud y la prevención de enfermedad en la población infantil

    Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 157-164

  3. Association between diet quality and malnutrition: pooled results from two population-based studies in older adults

    BMC Geriatrics, Vol. 24, Núm. 1

  4. Gamificación como herramienta de interacción en clases teóricas de Salud Pública

    Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 381-387

  5. Immunogenicity of BNT162b2 vaccine after two and three doses in health personnel and institutionalized elderly people not infected with SARS-CoV-2

    Semergen: revista española de medicina de familia, Núm. 1, pp. 2-2

  6. Impact of neurofibromatosis type 1 on quality of life using the Skindex-29 questionnaire quality of life in NF1

    Orphanet Journal of Rare Diseases, Vol. 19, Núm. 1

  7. Importancia de la revisión por pares en la construcción del conocimiento: una mirada desde la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 1, pp. 1-3

  8. Juegos de Salud Pública: la gamificación como método de aprendizaje

    Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 293-300

  9. Sleep Patterns and Tryptophan Consumption among Students at Spanish Universities: The Unihcos Project

    Nutrients, Vol. 16, Núm. 14

2023

  1. A second update on mapping the human genetic architecture of COVID-19

    Nature

  2. Aplicaciones de la inteligencia artificial en la nutrición y dietética: Más allá de los asistentes virtuales

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 4, pp. 250-252

  3. Balance del año 2022 y nuevo Plan Estratégico 2023-2026 de la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 1, pp. 1-6

  4. Blunted circadian variation of blood pressure in individuals with neurofibromatosis type 1

    Orphanet Journal of Rare Diseases, Vol. 18, Núm. 1

  5. Comparison of Epidemiologic and Clinical COVID-19 Profiles in Children in Argentina, during Circulation of Original and Variant (Alpha, Gamma and Lambda) Strains

    Pediatric Infectious Disease Journal, Vol. 42, Núm. 2, pp. 136-142

  6. Consumption of aspartame and other artificial sweeteners and risk of cancer in the Spanish multicase-control study (MCC-Spain)

    International Journal of Cancer, Vol. 153, Núm. 5, pp. 979-993

  7. Desafíos alimentarios para un mundo que envejece

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 3, pp. 179-181

  8. Excess Weight in Relation to Lifestyle Habits in Spanish First-Year University Students: Differences between Pre- and Post-COVID-19—A Serial Cross-Sectional Study Based on uniHcos Project

    Healthcare (Switzerland), Vol. 11, Núm. 11

  9. Formación del dietista-nutricionista clínico en Latinoamérica: un espejo donde debe mirarse España

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 2, pp. 93-96

  10. Impact of a COVID-19 Outbreak in an Elderly Care Home after Primary Vaccination

    Vaccines, Vol. 11, Núm. 8

  11. Impact of the COVID-19 pandemic on cannabis use in young adults and general population: a systematic review

    Revista Espanola de Salud Publica, Vol. 97