Publications (132)

2022

  1. The role of calcium and vitamin D dietary intake on risk of colorectal cancer: systematic review and meta-analysis of case–control studies

    Cancer Causes and Control, Vol. 33, Núm. 2, pp. 167-182

  2. Health-Related Quality of Life (HRQOL) Instruments and Mobility: A Systematic Review

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 19, Núm. 24

  3. ¿Y si la nutrición se vuelve nano? Implicaciones para los profesionales de la nutrición

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 26, Núm. 2, pp. 92-94

  4. Una mirada cualitativa de la investigación en la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 26, Núm. 3, pp. 164-166

  5. Severity of COVID-19 attributable to obesity according to BMI and CUN-BAE

    Semergen, Vol. 48, Núm. 8, pp. 6

  6. Retos de la nutrición y la dietética en la diversidad sexual y de género

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 26, Núm. 4, pp. 242-245

  7. Patterns of Alcohol Consumption and Use of Health Services in Spanish University Students: UniHcos Project

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 19, Núm. 10

  8. Novel genes and sex differences in COVID-19 severity

    Human molecular genetics, Vol. 31, Núm. 22, pp. 3789-3806

  9. Impact of the COVID-19 Pandemic on the Evolution of Prevalence and Patterns of Cannabis Use among First-Year University Students in Spain-UniHcos Project

    International journal of environmental research and public health, Vol. 19, Núm. 18

  10. Four-month incidence of suicidal thoughts and behaviors among healthcare workers after the first wave of the Spain COVID-19 pandemic

    Journal of Psychiatric Research, Vol. 149, pp. 10-17

  11. Family history of first degree as a risk factor for colorectal cancer

    Gaceta Sanitaria, Vol. 36, Núm. 4, pp. 345-352

  12. El equipo editorial rinde cuentas sobre el año 2021 y se plantea nuevos propósitos para el 2022: cumplir el Plan Estratégico 2020-2022 de la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 26, Núm. 1, pp. 4-7

  13. Comunicación ética en redes sociales para la nutrición

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 26, Núm. 1, pp. 1-3

  14. Association of time of breakfast and nighttime fasting duration with breast cancer risk in the multicase-control study in Spain

    Frontiers in Nutrition, Vol. 9

  15. Alcohol use and family-related factors among Spanish university students: the unHicos project

    BMC Public Health, Vol. 22, Núm. 1