
TANIA
FERNÁNDEZ VILLA
Profesor Ayudante Doctor
Publications (132)
2022
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The role of calcium and vitamin D dietary intake on risk of colorectal cancer: systematic review and meta-analysis of case–control studies
Cancer Causes and Control, Vol. 33, Núm. 2, pp. 167-182
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Health-Related Quality of Life (HRQOL) Instruments and Mobility: A Systematic Review
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 19, Núm. 24
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¿Y si la nutrición se vuelve nano? Implicaciones para los profesionales de la nutrición
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 26, Núm. 2, pp. 92-94
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Una mirada cualitativa de la investigación en la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 26, Núm. 3, pp. 164-166
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Severity of COVID-19 attributable to obesity according to BMI and CUN-BAE
Semergen, Vol. 48, Núm. 8, pp. 6
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Retos de la nutrición y la dietética en la diversidad sexual y de género
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 26, Núm. 4, pp. 242-245
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Patterns of Alcohol Consumption and Use of Health Services in Spanish University Students: UniHcos Project
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 19, Núm. 10
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Novel genes and sex differences in COVID-19 severity
Human molecular genetics, Vol. 31, Núm. 22, pp. 3789-3806
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Impact of the COVID-19 Pandemic on the Evolution of Prevalence and Patterns of Cannabis Use among First-Year University Students in Spain-UniHcos Project
International journal of environmental research and public health, Vol. 19, Núm. 18
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Four-month incidence of suicidal thoughts and behaviors among healthcare workers after the first wave of the Spain COVID-19 pandemic
Journal of Psychiatric Research, Vol. 149, pp. 10-17
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Family history of first degree as a risk factor for colorectal cancer
Gaceta Sanitaria, Vol. 36, Núm. 4, pp. 345-352
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El equipo editorial rinde cuentas sobre el año 2021 y se plantea nuevos propósitos para el 2022: cumplir el Plan Estratégico 2020-2022 de la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 26, Núm. 1, pp. 4-7
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Comunicación ética en redes sociales para la nutrición
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 26, Núm. 1, pp. 1-3
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Association of time of breakfast and nighttime fasting duration with breast cancer risk in the multicase-control study in Spain
Frontiers in Nutrition, Vol. 9
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Alcohol use and family-related factors among Spanish university students: the unHicos project
BMC Public Health, Vol. 22, Núm. 1
2021
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Consumption of caffeinated beverages and kidney function decline in an elderly Mediterranean population with metabolic syndrome
Scientific Reports, Vol. 11, Núm. 1
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Coffee consumption and colorectal cancer risk: a multicentre case-control study from Italy and Spain
European journal of cancer prevention : the official journal of the European Cancer Prevention Organisation (ECP), Vol. 30, Núm. 3, pp. 204-210
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Balance del año 2020 y nuevos propósitos de 2021 para abordar los objetivos propuestos en el Plan Estratégico 2020-2022 de la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 25, Núm. 1, pp. 1-4
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Adherence to recommended intake of pulses and related factors in university students in the UniHcos project
British Journal of Nutrition, Vol. 126, Núm. 3, pp. 428-440
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A case study of university student networks and the COVID-19 pandemic using a social network analysis approach in halls of residence
Scientific Reports, Vol. 11, Núm. 1