Publications (154) TANIA FERNÁNDEZ VILLA publications

2024

  1. Ambientes alimentarios en el hogar: un área de oportunidad para la investigación y la intervención en nutrición y dietética en adultos y personas mayores

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 2, pp. 82-84

  2. Aprendizaje-servicio para la promoción de la salud y la prevención de enfermedad en la población infantil

    Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 157-164

  3. Association between diet quality and malnutrition: pooled results from two population-based studies in older adults

    BMC Geriatrics, Vol. 24, Núm. 1

  4. Gamificación como herramienta de interacción en clases teóricas de Salud Pública

    Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 381-387

  5. Immunogenicity of BNT162b2 vaccine after two and three doses in health personnel and institutionalized elderly people not infected with SARS-CoV-2

    Semergen: revista española de medicina de familia, Núm. 1, pp. 2-2

  6. Impact of neurofibromatosis type 1 on quality of life using the Skindex-29 questionnaire quality of life in NF1

    Orphanet Journal of Rare Diseases, Vol. 19, Núm. 1

  7. Importancia de la revisión por pares en la construcción del conocimiento: una mirada desde la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 1, pp. 1-3

  8. Juegos de Salud Pública: la gamificación como método de aprendizaje

    Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 293-300

2023

  1. A second update on mapping the human genetic architecture of COVID-19

    Nature

  2. Aplicaciones de la inteligencia artificial en la nutrición y dietética: Más allá de los asistentes virtuales

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 4, pp. 250-252

  3. Balance del año 2022 y nuevo Plan Estratégico 2023-2026 de la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 1, pp. 1-6

  4. Blunted circadian variation of blood pressure in individuals with neurofibromatosis type 1

    Orphanet Journal of Rare Diseases, Vol. 18, Núm. 1

  5. Comparison of Epidemiologic and Clinical COVID-19 Profiles in Children in Argentina, during Circulation of Original and Variant (Alpha, Gamma and Lambda) Strains

    Pediatric Infectious Disease Journal, Vol. 42, Núm. 2, pp. 136-142

  6. Consumption of aspartame and other artificial sweeteners and risk of cancer in the Spanish multicase-control study (MCC-Spain)

    International Journal of Cancer, Vol. 153, Núm. 5, pp. 979-993

  7. Desafíos alimentarios para un mundo que envejece

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 3, pp. 179-181

  8. Excess Weight in Relation to Lifestyle Habits in Spanish First-Year University Students: Differences between Pre- and Post-COVID-19—A Serial Cross-Sectional Study Based on uniHcos Project

    Healthcare (Switzerland), Vol. 11, Núm. 11

  9. Formación del dietista-nutricionista clínico en Latinoamérica: un espejo donde debe mirarse España

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 2, pp. 93-96

  10. Impact of a COVID-19 Outbreak in an Elderly Care Home after Primary Vaccination

    Vaccines, Vol. 11, Núm. 8

  11. Impact of the COVID-19 pandemic on cannabis use in young adults and general population: a systematic review

    Revista Espanola de Salud Publica, Vol. 97

  12. Increase from low to moderate, but not high, caffeinated coffee consumption is associated with favorable changes in body fat

    Clinical Nutrition, Vol. 42, Núm. 4, pp. 477-485