JAVIER
MATEO OYAGÜE
Catedrático de Universidad
Sergio
Soto Simental
Publicaciones en las que colabora con Sergio Soto Simental (14)
2023
2019
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Effect of storage method: Aerobic refrigerated, vacuum refrigerated and frozen storage, on the quality of churra suckling lamb meat
Italian Journal of Food Science, Vol. 31, Núm. 3, pp. 427-436
2018
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Performance, carcass characteristics, economic margin and meat quality in young Tudanca bulls fed on two levels of grass silage and concentrate
Spanish journal of agricultural research, Vol. 16, Núm. 3
2016
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Effect of cooking lamb using maguey leaves (Agave salmiana) on meat volatile composition
International Food Research Journal, Vol. 23, Núm. 3, pp. 1212-1216
2015
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Compuestos volátiles en carne de alpaca (vicugna pacos). Comparación entre carne con y sin el olor atípico atribuido al consumo de arbustos tolares
Interciencia: Revista de ciencia y tecnología de América, Vol. 40, Núm. 1, pp. 38-43
2014
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Compositional, Functional and Sensory Characteristics of Selected Mexican Cheeses
Food and Nutrition Sciences, Vol. 05, Núm. 04, pp. 366-375
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Effect of dietary carnosic acid on meat quality from suckling lambs
Small Ruminant Research, Vol. 121, Núm. 2-3, pp. 314-319
2013
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Changes in biogenic amine levels during storage of mexican-style soft and spanish-style dry-ripened sausages with different aw values under modified atmosphere
Meat Science, Vol. 94, Núm. 3, pp. 369-375
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Characterization of Oaxaca raw milk cheese microbiota with particular interest in Lactobacillus strains
Journal of Dairy Science, Vol. 96, Núm. 6, pp. 3461-3470
2012
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Características microbiológicas de cuatro tipos de chorizo comercializados en el Estado de Hidalgo, México
Nacameh, Vol. 6, Núm. 2, pp. 25-32
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Effects of addition of different vegetable oils to lactating dairy ewes' diet on meat quality characteristics of suckling lambs reared on the ewes' milk
Meat Science, Vol. 91, Núm. 3, pp. 277-283
2011
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Composition, yield, and functionality of reduced-fat Oaxaca cheese: Effects of using skim milk or a dry milk protein concentrate
Journal of Dairy Science, Vol. 94, Núm. 2, pp. 580-588
2006
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El charqui y otros productos cárnicos de humedad intermedia elaborados en algunas regiones de lationamérica
Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 215, pp. 76-80
2005
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Estabilidad de la mioglobina al tratamiento térmico de la carne y los preparados cárnicos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 53-57