JAVIER
MATEO OYAGÜE
Catedrático de Universidad
Sonia
Andrés Llorente
Publicacións nas que colabora con Sonia Andrés Llorente (31)
2024
-
Brócoli y coliflor como ingredientes en raciones de ovino lechero
Tierras. Ovino, Núm. 45, pp. 50-57
2023
-
Conventional Feed-Grade or Slow-Release Coated Urea as Sources of Dietary Nitrogen for Fattening Lambs
Animals, Vol. 13, Núm. 22
-
Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of early feed restricted lambs modifies lipid metabolism and meat quality
Meat Science, Vol. 198
-
Lipid Characteristics of the Muscle and Perirenal Fat in Young Tudanca Bulls Fed on Different Levels of Grass Silage
Animals, Vol. 13, Núm. 2
-
XI Premio Andrés Pintaluba, S.A. “Carlos Luis de Cuenca y Esteban” Ingredientes alternativos para la alimentación de ovejas de leche: Brócoli y coliflor
Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias, Vol. 31, Núm. 31, pp. 44-58
2021
-
Banana pseudo-stem increases the water-holding capacity of minced pork batter and the oxidative stability of pork patties
Foods, Vol. 10, Núm. 9
-
Divergent values in feed efficiency promote changes on meat quality of fattening lambs
Small Ruminant Research, Vol. 198
2020
-
Effects of birth weight on animal performance, fattening traits and meat quality of lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-13
-
Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on colour, oxidation and microbiological growth of meat from light fattening lambs
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 55, Núm. 3, pp. 1119-1125
-
Immersing fresh chicken into an aqueous hop (Humulus lupulus) extract to delay spoilage during vacuum refrigerated storage
CyTA: Journal of food, Vol. 18, Núm. 1, pp. 132-136
-
The effects of storage and hop extract on aroma and flavour compounds in Balkan-style sausages packed under a CO2-containing anaerobic atmosphere
Heliyon, Vol. 6, Núm. 10
2019
-
Efecto de la sustitución parcial de harina de soja por urea en la dieta de corderos pesados de raza ASSAF durante el cebo
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Efecto del peso al nacimiento sobre la textura de la carne de corderos de engorde
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Efecto del uso de pseudotallo de plátano deshidratado en polvo sobre las características de calidad tecnológica de masas cárnicas tratadas por el calor
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Effects of dietary astaxanthin supplementation on the oxidative stability of meat from suckling lambs fed a commercial milk-replacer containing butylated hydroxytoluene
Meat Science, Vol. 156, pp. 68-74
-
Grain grinding size of cereals in complete pelleted diets for growing lambs: Effects on animal performance, carcass and meat quality traits
Meat Science, Vol. 157
-
Microbial growth and biogenic amine production in a balkan-style fresh sausage during refrigerated storage under a CO2-containing anaerobic atmosphere: Effect of the addition of Zataria multiflora essential oil and hops extract
Antibiotics, Vol. 8, Núm. 4
-
Programación metabólica: un nuevo enfoque en la nutrición animal
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 501, pp. 74-75
-
Relación entre la eficiencia alimentaria y las características de la canal y de la carne en corderos pesados de raza Assaf
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Replacing soybean meal with urea in diets for heavy fattening lambs: Effects on growth, metabolic profile and meat quality
Animals, Vol. 9, Núm. 11