BALAT
BACTERIAS LÁCTICAS Y APLICACIÓN TECNOLÓGICA
Constituído o 04 de outubro de 2017
Responsable: JOSÉ MARÍA FRESNO BARO
Centro: FACULTAD DE VETERINARIA
Departamento: HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Investigadores/as
Clasificacións
- Área de Aplicación: TECNOLOGÍAS, DE LA SALUD
- Rama de conocimiento: Ciencias de la Salud
- Carácter del grupo: 07
Colaboradores/as
beta
Especialidades predominantes (top 8)
Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións
As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.
As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.
- Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
- Applied Microbiology and Biotechnology (Immunology and Microbiology) Filtro
- Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
- Animal Science and Zoology (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
- Education (Social Sciences) Filtro
- Genetics (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
- Agronomy and Crop Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
- Ecology (Environmental Science) Filtro
Compoñentes noutros momentos (1)
- FERNÁNDEZ GARCÍA, DOMINGO 20172018