BACTERIAS LÁCTICAS Y APLICACIÓN TECNOLÓGICA

Constituído o 04 de outubro de 2017

Responsable: JOSÉ MARÍA FRESNO BARO

Centro: FACULTAD DE VETERINARIA

Departamento: HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS

Investigadores/as

Clasificacións

  • Área de Aplicación: TECNOLOGÍAS, DE LA SALUD
  • Rama de conocimiento: Ciencias de la Salud
  • Carácter del grupo: 07

Colaboradores/as

beta Especialidades predominantes (top 8) Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións

As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.

A listaxe pode conter erros. En fase de avaliación e mellora. Compartido para recoller suxestións da comunidade.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  2. Applied Microbiology and Biotechnology (Immunology and Microbiology) Filtro
  3. Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  4. Animal Science and Zoology (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  5. Education (Social Sciences) Filtro
  6. Genetics (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  7. Agronomy and Crop Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  8. Ecology (Environmental Science) Filtro

Compoñentes noutros momentos (1)