Argitalpenak (61) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

2016

  1. Animales y estrellas en la mitología griega

    XXII Congreso Nacional: XIII Congreso Iberoamericano de Historia de la Veterinaria: 100 años de historia de la Veterinaria en León

  2. Antibiotic susceptibility profiles of dairy leuconostoc, analysis of the genetic basis of atypical resistances and transfer of genes in vitro and in a food matrix

    PLoS ONE, Vol. 11, Núm. 1

  3. Antimicrobial activity of kaempferol and resveratrol in binary combinations with parabens or propyl gallate against Enterococcus faecalis

    Food Control, Vol. 61, pp. 213-220

  4. Antimicrobial resistance and virulence genes in enterococci from wild game meat in Spain

    Food Microbiology, Vol. 53, pp. 156-164

  5. Aplicación del programa BioRCA 1.4 para el estudio de la arquitectura y viabilidad de los biofilms producidos por "Listeria monocytogenes"

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

  6. Avances en lactología a finales del siglo XIX, según los Hermanos Alvarado

    XXII Congreso Nacional: XIII Congreso Iberoamericano de Historia de la Veterinaria: 100 años de historia de la Veterinaria en León

  7. Behaviour of "Staphylococcus aureus" in sliced and packaged "cecina"

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

  8. Bioactive properties of honey with propolis

    Food Chemistry, Vol. 196, pp. 1215-1223

  9. Biogenic amines in Zamorano cheese: Factors involved in their accumulation

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 1, pp. 295-305

  10. Calidad microbiológica de preparados de carne de caballo

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

  11. Calidad microbiológica y resistencia a antibióticos en preparados de carne de vacuno en la ciudad de León

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

  12. Caracterización de cepas de "Lactobacillus" con capacidad antifúngica aislados de leche de vaca, oveja y cabra

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

  13. Characterisation of the technological behaviour of mixtures of mesophilic lactic acid bacteria isolated from traditional cheeses made of raw milk without added starters

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 69, Núm. 4, pp. 507-519

  14. Comparison of methods for the identification and sub-typing of O157 and non-O157 Escherichia coli serotypes and their integration into a polyphasic taxonomy approach

    Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol. 55, Núm. 2, pp. 81-90

  15. Cuestionarios "online" y rúbricas con escalas mixtas descriptivas para mejorar el proceso de enseñanza-aprendizaje

    TIC actualizadas para una nueva docencia universitaria (McGraw-Hill Interamericana de España), pp. 669-681

  16. Diversity of survival patterns among Escherichia coli O157: H7 genotypes subjected to food-related stress conditions

    Frontiers in Microbiology, Vol. 7, Núm. MAR

  17. Dynamics of Listeria monocytogenes colonisation in a newly-opened meat processing facility

    Meat Science, Vol. 113, pp. 26-34

  18. Editorial: Biofilms from a food microbiology perspective: Structures, functions, and control strategies

    Frontiers in Microbiology

  19. Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos enfase de crecimiento-cebo sobre la oxidación de la carne

    XLI Congreso nacional de la sociedad española de ovinotecnia y caprinotecnia (SEOC): XVII congreso internacional SEOC

  20. Effect of cooking lamb using maguey leaves (Agave salmiana) on meat volatile composition

    International Food Research Journal, Vol. 23, Núm. 3, pp. 1212-1216