Departamento
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (25) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2005
-
Antimicrobial activity and antibiotic resistance of lactic acid bacteria isolated from Armada cheese (a Spanish goats' milk cheese)
Food Microbiology, Vol. 22, Núm. 5, pp. 455-459
-
Aplicación de radiaciones ionizantes a los alimentos
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 2, pp. 11-44
-
Biochemical changes during the ripening of Chorizo de cebolla, a Spanish traditional sausage. Effect of the system of manufacture (homemade or industrial)
Food Chemistry, Vol. 92, Núm. 3, pp. 413-424
-
Calidad microbiológica de la carne de avestruz en el momento de su venta al público.
Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 58-66
-
Characterisation do "Listeria monocytogenes" Isolates from Poultry by Serotyping and Phage Typing
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 11, Núm. 1, pp. 55-66
-
Comparison of a newly developed Spanish food frequency questionnaire and multiple dietary records for measuring food and nutrient intakes in young populations: Influence of sex and meal type
Ecology of Food and Nutrition, Vol. 44, Núm. 1, pp. 1-21
-
Development of the aerobic spoilage flora of chilled rabbit meat
Meat Science, Vol. 70, Núm. 2, pp. 389-394
-
Diferenciación entre las canales de corderos lechales alimentados con leche materna y las de los alimentados con lactorremplazantes por análisis cromatográfico de los ácidos grasos de la grasa epiplónica
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 140, pp. 69-78
-
Differences in reported winter and summer dietary intakes in young adults in Spain
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 56, Núm. 6, pp. 431-443
-
Discrimination of enterobacterial repetitive intergenic consensus PCR types of Campylobacter coli and Campylobacter jejuni by fourier transform infrared spectroscopy
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 71, Núm. 8, pp. 4318-4324
-
Effectiveness of disinfectants used in the food industry on microorganisms of sanitary interest.
Acta Alimentaria, Vol. 34, Núm. 3, pp. 253-258
-
Effectiveness of trisodium phosphate treatment against pathogenic and spoilage bacteria on poultry during refrigerated storage
Journal of Food Protection, Vol. 68, Núm. 4, pp. 866-869
-
Estabilidad de la mioglobina al tratamiento térmico de la carne y los preparados cárnicos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 53-57
-
Estudio comparativo del perfil proteíco de leche de vaca, cabra y oveja churra por cromatografía liquida de alta resolución en fase reversa
Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]
-
Frozen meat: Quality and shelf life
Handbook of Food Science, Technology, and Engineering - 4 Volume Set (CRC Press), pp. 2132-2140
-
Guía de manipuladores de alimentos
Universidad de León
-
Incidence, radioresistance, and behavior of psychrobacter spp. in rabbit meat
Journal of Food Protection, Vol. 68, Núm. 3, pp. 538-543
-
La alergia por Anisakis y medidas de prevención
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 1, pp. 19-35
-
La aplicación de altas presiones en la carne
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 1, pp. 36-71
-
Microbiological safety and sensory characteristics of salmon slices processed by the sous vide method.
Food Control, Vol. 16, Núm. 1, pp. 77-85