Departamento
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Artigos (21) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2005
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Antimicrobial activity and antibiotic resistance of lactic acid bacteria isolated from Armada cheese (a Spanish goats' milk cheese)
Food Microbiology, Vol. 22, Núm. 5, pp. 455-459
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Aplicación de radiaciones ionizantes a los alimentos
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 2, pp. 11-44
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Biochemical changes during the ripening of Chorizo de cebolla, a Spanish traditional sausage. Effect of the system of manufacture (homemade or industrial)
Food Chemistry, Vol. 92, Núm. 3, pp. 413-424
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Calidad microbiológica de la carne de avestruz en el momento de su venta al público.
Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 58-66
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Characterisation do "Listeria monocytogenes" Isolates from Poultry by Serotyping and Phage Typing
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 11, Núm. 1, pp. 55-66
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Comparison of a newly developed Spanish food frequency questionnaire and multiple dietary records for measuring food and nutrient intakes in young populations: Influence of sex and meal type
Ecology of Food and Nutrition, Vol. 44, Núm. 1, pp. 1-21
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Development of the aerobic spoilage flora of chilled rabbit meat
Meat Science, Vol. 70, Núm. 2, pp. 389-394
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Diferenciación entre las canales de corderos lechales alimentados con leche materna y las de los alimentados con lactorremplazantes por análisis cromatográfico de los ácidos grasos de la grasa epiplónica
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 140, pp. 69-78
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Differences in reported winter and summer dietary intakes in young adults in Spain
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 56, Núm. 6, pp. 431-443
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Discrimination of enterobacterial repetitive intergenic consensus PCR types of Campylobacter coli and Campylobacter jejuni by fourier transform infrared spectroscopy
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 71, Núm. 8, pp. 4318-4324
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Effectiveness of disinfectants used in the food industry on microorganisms of sanitary interest.
Acta Alimentaria, Vol. 34, Núm. 3, pp. 253-258
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Effectiveness of trisodium phosphate treatment against pathogenic and spoilage bacteria on poultry during refrigerated storage
Journal of Food Protection, Vol. 68, Núm. 4, pp. 866-869
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Estabilidad de la mioglobina al tratamiento térmico de la carne y los preparados cárnicos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 53-57
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Incidence, radioresistance, and behavior of psychrobacter spp. in rabbit meat
Journal of Food Protection, Vol. 68, Núm. 3, pp. 538-543
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La alergia por Anisakis y medidas de prevención
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 1, pp. 19-35
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La aplicación de altas presiones en la carne
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 1, pp. 36-71
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Microbiological safety and sensory characteristics of salmon slices processed by the sous vide method.
Food Control, Vol. 16, Núm. 1, pp. 77-85
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Prevalencia de Salmonella spp en pescado fresco expendido en Pamplona (Norte de Santander)
Bistua: Revista de la Facultad de Ciencias Básicas, Vol. 3, Núm. 2, pp. 34-42
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Proceso de elaboración de la morcilla de León una morcilla de cebolla
Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 200, pp. 44-49
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The effects of ripening stage and processing systems on vitamin C content in sweet peppers (Capsicum annuum L.)
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 56, Núm. 1, pp. 45-51