Artículos (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. Antimicrobial activity and antibiotic resistance of lactic acid bacteria isolated from Armada cheese (a Spanish goats' milk cheese)

    Food Microbiology, Vol. 22, Núm. 5, pp. 455-459

  2. Aplicación de radiaciones ionizantes a los alimentos

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 2, pp. 11-44

  3. Biochemical changes during the ripening of Chorizo de cebolla, a Spanish traditional sausage. Effect of the system of manufacture (homemade or industrial)

    Food Chemistry, Vol. 92, Núm. 3, pp. 413-424

  4. Calidad microbiológica de la carne de avestruz en el momento de su venta al público.

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 58-66

  5. Characterisation do "Listeria monocytogenes" Isolates from Poultry by Serotyping and Phage Typing

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 11, Núm. 1, pp. 55-66

  6. Comparison of a newly developed Spanish food frequency questionnaire and multiple dietary records for measuring food and nutrient intakes in young populations: Influence of sex and meal type

    Ecology of Food and Nutrition, Vol. 44, Núm. 1, pp. 1-21

  7. Development of the aerobic spoilage flora of chilled rabbit meat

    Meat Science, Vol. 70, Núm. 2, pp. 389-394

  8. Diferenciación entre las canales de corderos lechales alimentados con leche materna y las de los alimentados con lactorremplazantes por análisis cromatográfico de los ácidos grasos de la grasa epiplónica

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 140, pp. 69-78

  9. Differences in reported winter and summer dietary intakes in young adults in Spain

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 56, Núm. 6, pp. 431-443

  10. Discrimination of enterobacterial repetitive intergenic consensus PCR types of Campylobacter coli and Campylobacter jejuni by fourier transform infrared spectroscopy

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 71, Núm. 8, pp. 4318-4324

  11. Effectiveness of disinfectants used in the food industry on microorganisms of sanitary interest.

    Acta Alimentaria, Vol. 34, Núm. 3, pp. 253-258

  12. Effectiveness of trisodium phosphate treatment against pathogenic and spoilage bacteria on poultry during refrigerated storage

    Journal of Food Protection, Vol. 68, Núm. 4, pp. 866-869

  13. Estabilidad de la mioglobina al tratamiento térmico de la carne y los preparados cárnicos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 53-57

  14. Incidence, radioresistance, and behavior of psychrobacter spp. in rabbit meat

    Journal of Food Protection, Vol. 68, Núm. 3, pp. 538-543

  15. La alergia por Anisakis y medidas de prevención

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 1, pp. 19-35

  16. La aplicación de altas presiones en la carne

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 1, pp. 36-71

  17. Microbiological safety and sensory characteristics of salmon slices processed by the sous vide method.

    Food Control, Vol. 16, Núm. 1, pp. 77-85

  18. Prevalencia de Salmonella spp en pescado fresco expendido en Pamplona (Norte de Santander)

    Bistua: Revista de la Facultad de Ciencias Básicas, Vol. 3, Núm. 2, pp. 34-42

  19. Proceso de elaboración de la morcilla de León una morcilla de cebolla

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 200, pp. 44-49

  20. The effects of ripening stage and processing systems on vitamin C content in sweet peppers (Capsicum annuum L.)

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 56, Núm. 1, pp. 45-51