HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Departamento
F. Javier
Giráldez García
Publicaciones en las que colabora con F. Javier Giráldez García (29)
2024
-
Brócoli y coliflor como ingredientes en raciones de ovino lechero
Tierras. Ovino, Núm. 45, pp. 50-57
2023
-
Conventional Feed-Grade or Slow-Release Coated Urea as Sources of Dietary Nitrogen for Fattening Lambs
Animals, Vol. 13, Núm. 22
-
Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of early feed restricted lambs modifies lipid metabolism and meat quality
Meat Science, Vol. 198
-
XI Premio Andrés Pintaluba, S.A. “Carlos Luis de Cuenca y Esteban” Ingredientes alternativos para la alimentación de ovejas de leche: Brócoli y coliflor
Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias, Vol. 31, Núm. 31, pp. 44-58
2021
-
Banana pseudo-stem increases the water-holding capacity of minced pork batter and the oxidative stability of pork patties
Foods, Vol. 10, Núm. 9
-
Divergent values in feed efficiency promote changes on meat quality of fattening lambs
Small Ruminant Research, Vol. 198
2020
-
Effect of dietary crude protein on animal performance, blood biochemistry profile, ruminal fermentation parameters and carcass and meat quality of heavy fattening assaf lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 11, pp. 1-16
-
Effects of birth weight on animal performance, fattening traits and meat quality of lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-13
-
The effects of storage and hop extract on aroma and flavour compounds in Balkan-style sausages packed under a CO2-containing anaerobic atmosphere
Heliyon, Vol. 6, Núm. 10
2019
-
Efecto de la sustitución parcial de harina de soja por urea en la dieta de corderos pesados de raza ASSAF durante el cebo
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Efecto del peso al nacimiento sobre la textura de la carne de corderos de engorde
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Programación metabólica: un nuevo enfoque en la nutrición animal
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 501, pp. 74-75
-
Relación entre la eficiencia alimentaria y las características de la canal y de la carne en corderos pesados de raza Assaf
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
-
Assessment of the antioxidant effect of astaxanthin in fresh, frozen and cooked lamb patties
Food Research International, Vol. 111, pp. 342-350
-
Effect of flax-seed enriched concentrate supplementation in grazing Pramenka breed lamb’s diet on omental fat fatty acids
Acta Veterinaria, Vol. 68, Núm. 4, pp. 502-511
-
Effect of hop (Humulus lupulus L.) inclusion in the diet for fattening lambs on animal performance, ruminal characteristics and meat quality
Food Research International, Vol. 108, pp. 42-47
-
Programming Merino lambs by early feed restriction reduces growth rates and increases fat accretion during the fattening period with no effect on meat quality traits
Meat Science, Vol. 135, pp. 20-26
2017
-
Effects of sunflower soap stocks on light lamb meat quality
Journal of Animal Science, Vol. 95, Núm. 8, pp. 3455-3466
2016
-
Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos enfase de crecimiento-cebo sobre la oxidación de la carne
XLI Congreso nacional de la sociedad española de ovinotecnia y caprinotecnia (SEOC): XVII congreso internacional SEOC
2015
-
Effect of the addition of hop (infusion or powder) on the oxidative stability of lean lamb patties during storage
Small Ruminant Research, Vol. 125, pp. 73-80