HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Departamento
Sidonia
Martínez Suárez
Publicacións nas que colabora con Sidonia Martínez Suárez (22)
2022
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Amino acid profile and protein quality related to canning and storage of swordfish packed in different filling media
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 107
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Impact of the Filling Medium on the Colour and Sensory Characteristics of Canned European Eels (Anguilla anguilla L.)
Foods, Vol. 11, Núm. 8
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Proximate composition and amino acid profile of European eel skin: influence of body weight
European Food Research and Technology, Vol. 248, Núm. 5, pp. 1437-1446
2021
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Effects of processing step, filling medium and storage on amino acid profiles and protein quality in canned European eels
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 96
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Oxidative stability and antioxidant activity in canned eels: Effect of processing and filling medium
Foods, Vol. 10, Núm. 4
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Proximate composition, fatty acid profile and total amino acid contents in samples of the European eel (Anguilla anguilla) of different weights
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 25
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Vitamin retention during the canning of swordfish (Xiphias gladius) with different filling media
Journal of Food Science, Vol. 86, Núm. 5, pp. 1704-1713
2008
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The composition of two Spanish pepper varieties (fresno de la vega and benavente-los valles) in different ripening stages
Journal of Food Quality, Vol. 31, Núm. 6, pp. 701-716
2005
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The effects of ripening stage and processing systems on vitamin C content in sweet peppers (Capsicum annuum L.)
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 56, Núm. 1, pp. 45-51
2003
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Cambios inducidos por el almacenamiento a refrigeración sobre la viabilidad y la termorresistencia de Enterococcus faecium
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 41-44
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Efecto de la temperatura de subcultivo sobre la capacidad de recuperación de esporos tratados por el calor de Bacillus stearothermophilus obtenidos a diferentes temperaturas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 346, pp. 35-40
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Los enterococos en los alimentos: interés tenológico y sanitario
Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 176, pp. 111-120
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Thermal inactivation of Enterococcus faecium: Effect of growth temperature and physiological state of microbial cells
Letters in Applied Microbiology, Vol. 37, Núm. 6, pp. 475-481
2002
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Identificación de especies de peces de interés bromatológico y tecnológico
Universidade de Vigo
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Influence of temperature on the recovery capacity of heat injured Bacillus cereus spores obtained at different temperatures
Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 53, Núm. 5, pp. 112-114
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Problemática de los alimentos mínimamente procesados: productos "sous vide"
Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 170, pp. 81-85
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Resistencia al calor de "Enterococcus faecium"
Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 171, pp. 74-79
2001
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Efecto de la temperatura de esporulación sobre la termorresistencia de "Bacilus Stearothermophilus"
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 324, pp. 35-38
1999
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Heat resistance of Bacillus cereus spores: Effects of milk constituents and stabilizing additives
Journal of Food Protection, Vol. 62, Núm. 4, pp. 410-413
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Thermal inactivation of Bacillus cereus spores affected by the solutes used to control water activity of the heating medium
International Journal of Food Microbiology, Vol. 53, Núm. 1, pp. 61-67