Publicaciones (210) Publicaciones de ROSA MARÍA CAPITA GONZÁLEZ

2024

  1. Effect of trisodium phosphate, ascorbic acid and lactic acid on bacterial load, sensorial characteristics and instrumental colour of rabbit meat

    Meat Science, Vol. 207

  2. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la programación de toma de muestras de peligros biológicos en los controles oficiales

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 39, pp. 63-87

  3. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre los criterios microbiológicos para Vibrio cholerae aplicables, como medidas adicionales de control en los puestos de control fronterizos, a langostinos y otros productos de la pesca congelados importados

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 39, pp. 11-45

  4. Levels of Different Microbial Groups on Inert Surfaces of Poultry Slaughterhouses: Identification Using Matrix-Assisted Laser Desorption Ionization Time-of-Flight and Detection of Extended-Spectrum Beta-Lactamase- and Carbapenemase-Producing Enterobacteria

    Antibiotics, Vol. 13, Núm. 7

  5. Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in Dairy Products and Bulk-Tank Milk (BTM)

    Antibiotics, Vol. 13, Núm. 7

  6. Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in Different Food Groups and Drinking Water

    Foods, Vol. 13, Núm. 17

  7. Prevalence and types of methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in meat and meat products from retail outlets and in samples of animal origin collected in farms, slaughterhouses and meat processing facilities. A review

    Food Microbiology, Vol. 123

  8. Report of the Scientific Committee of the Spanish Agency for Food Safety and Nutrition (AESAN) on the microbiological criteria for Vibrio cholerae, as additional control measures at border control posts, applicable to imported frozen prawns and other fishery products

    Food Risk Assess Europe, Vol. 2, Núm. 2

  9. The One Health approach in food safety: Challenges and opportunities

    Food Frontiers