BERNARDO
PRIETO GUTIÉRREZ
Profesor Contratado Doctor
ERICA
RENES BAÑUELOS
Profesor Ayudante Doctor
Publications by the researcher in collaboration with ERICA RENES BAÑUELOS (10)
2023
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Study of the Technological Properties of Pedrosillano Chickpea Aquafaba and Its Application in the Production of Egg-Free Baked Meringues
Foods, Vol. 12, Núm. 4
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Changes in the Concentration and Profile of Free Fatty Acids during the Ripening of a Spanish Blue-Veined Cheese Made from Raw and Pasteurized Cow and Goat Milk
Dairy, Vol. 4, Núm. 1, pp. 222-234
2022
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“Bachelor Thesis Club”: a role-playing method in the Food Scienceand Technology Degree at the University of León (Spain)
Conference proceedings. CIVINEDU 2022: 6th International Virtual Conference on Educational Research and Innovation
2020
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The use of Twitter as a learning tool in the Packaging Technology course
Conference proceedings CIVINEDU 2020: 4th International Virtual Conference on Educational Research and Innovation September 23-24, 2020
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Identification of study habits and skills associated with the academic performance of Bachelor's degree Food Science and Technology students at the University of León (Spain)
Journal of Food Science Education, Vol. 19, Núm. 4, pp. 250-262
2019
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Influencia del tipo de alimentación y tiempo de maduración en la calidad sensorial del queso de oveja
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Influencia del tipo de alimentación y del tiempo de maduración sobre el perfil de aminoácidos libres del queso de oveja
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Influencia del tipo de alimentación y del tiempo de maduración sobre el contenido en aminas biógenas del queso de oveja
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Identificación de hábitos de estudio del alumnado del Grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos para el desarrollo de metodologías de enseñanza-aprendizaje más eficaces
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2017
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Influencia del tipo de miel en las características sensoriales de la cerveza
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]