MIGUEL
PRIETO MARADONA
Catedrático de Universidad
ADRIÁN
ÁLVAREZ MOLINA
Investigador en el periodo 2017-2022
Publicaciones en las que colabora con ADRIÁN ÁLVAREZ MOLINA (9)
2023
2021
-
Microbial colonization and resistome dynamics in food processing environments of a newly opened pork cutting industry during 1.5 years of activity
Microbiome, Vol. 9, Núm. 1
-
Unraveling the emergence and population diversity of Listeria monocytogenes in a newly built meat facility through whole genome sequencing
International Journal of Food Microbiology, Vol. 340
2020
-
Selection for Antimicrobial Resistance in Foodborne Pathogens through Exposure to UV Light and Nonthermal Atmospheric Plasma Decontamination Techniques
Applied and environmental microbiology, Vol. 86, Núm. 9
2019
-
Aparición de variantes resistentes a antibióticos tras exposición repetida a plasma atmosférico no térmico
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Food processing as a risk factor for antimicrobial resistance spread along the food chain
Current Opinion in Food Science, Vol. 30, pp. 21-26
2018
-
Efecto de distintos biocidas en la transmisión horizontal de los genes de resistencia a colistina "mcr-1" y "mcr-2"
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
-
The present and future of whole genome sequencing (WGS) and whole metagenome sequencing (WMS) for surveillance of antimicrobial resistant microorganisms and antimicrobial resistance genes across the food chain
Genes, Vol. 9, Núm. 5
2017
-
Dispersión de resistencias a antimicrobianos en la cadena alimentaria: efecto de tratamientos (sub)letales de conservación y desinfección
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]