Publications (204)

2022

  1. «La resistencia a los antibióticos»: Taller de divulgación científica

    Conference proceedings. CIVINEDU 2022: 6th International Virtual Conference on Educational Research and Innovation

  2. Worldwide Colistin Use and Spread of Resistant - Enterobacteriaceae in Animal Production

    The Global Antimicrobial Resistance Epidemic - Innovative Approaches and Cutting-Edge Solutions

  3. Quantification of Total and Viable Cells and Determination of Serogroups and Antibiotic Resistance Patterns of Listeria monocytogenes in Chicken Meat from the North-Western Iberian Peninsula

    Antibiotics, Vol. 11, Núm. 12

  4. Prevalence, quantification and antibiotic resistance of Listeria monocytogenes in poultry preparations

    Food Control, Vol. 135

  5. Minimum Inhibitory Concentration (MIC) and Minimum Bactericidal Concentration (MBC) for Twelve Antimicrobials (Biocides and Antibiotics) in Eight Strains of Listeria monocytogenes

    Biology, Vol. 11, Núm. 1

  6. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre las condiciones de conservación de frutas cortadas por la mitad en establecimientos de comercio al por menor

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 35, pp. 115-138

  7. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la prospección de peligros biológicos de interés en seguridad alimentaria en España (2)

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 36, pp. 161-207

  8. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la equivalencia entre la desinfección de herramientas en mataderos y salas de despiece con agua caliente, a una temperatura no inferior a 82 °C, y varios sistemas de desinfección alternativos

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 35, pp. 37-51

  9. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre el establecimiento de fecha de consumo preferente en carne congelada en establecimientos de comercio al por menor

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 36, pp. 209-236

  10. Exploring the Biofilm Formation Capacity in S. pseudintermedius and Coagulase-Negative Staphylococci Species

    Pathogens, Vol. 11, Núm. 6

  11. Biofilm Formation of Staphylococcus aureus from Pets, Live-Stock, and Wild Animals: Relationship with Clonal Lineages and Antimicrobial Resistance

    Antibiotics, Vol. 11, Núm. 6