Publications by the researcher in collaboration with MIGUEL PRIETO MARADONA (26)

2011

  1. Microbiological food safety assessment of high hydrostatic pressure processing: A review

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 5, pp. 1251-1260

2010

  1. Evaluación de riesgos emergentes en seguridad alimentaria

    Nuevas tecnologías en la conservación y transformación de los alimentos (Universidad de Burgos), pp. 153-164

2005

  1. Discrimination of enterobacterial repetitive intergenic consensus PCR types of Campylobacter coli and Campylobacter jejuni by fourier transform infrared spectroscopy

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 71, Núm. 8, pp. 4318-4324

  2. Characterisation do "Listeria monocytogenes" Isolates from Poultry by Serotyping and Phage Typing

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 11, Núm. 1, pp. 55-66

  3. Calidad microbiológica de la carne de avestruz en el momento de su venta al público.

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 58-66

2004

  1. Sampling methods for microbiological analysis of red meat and poultry carcasses

    Journal of Food Protection, Vol. 67, Núm. 6, pp. 1303-1308

  2. Microbiological quality of vacuum-packed retail ostrich meat in Spain

    Food Microbiology, Vol. 21, Núm. 2, pp. 241-246