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NEWTEC
NUEVAS TECNOLOGÍAS DE CONSERVACIÓN DE LOS ALIMENTOS Y SEGURIDAD ALIMENTARIA
Tesis dirigidas (4) Tesis que han dirigido los miembros del grupo
2024
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Microbiome-based analytical approaches and biopreservation agents for improving meat quality and safety
Barcenilla Canduela, Coral
Dirigida por AVELINO ÁLVAREZ ORDÓÑEZ y MIGUEL PRIETO MARADONA
2022
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Biofilm formation by microorganisms of interest in food industries: intraspecies variability, biomarkers and control strategies based on non-thermal atmospheric plasma technologies
Paula Fernández Gómez
Dirigida por MIGUEL PRIETO MARADONA, AVELINO ÁLVAREZ ORDÓÑEZ y MARÍA MERCEDES LÓPEZ FERNÁNDEZ
2021
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Evaluation of the factors that determine the effectiveness of non-thermal atmospheric plasma in the inactivation of foodborne pathogenic microorganisms: effect of the treatment on cell membranes
Calvo Caño, Tamara
Dirigida por MARÍA MERCEDES LÓPEZ FERNÁNDEZ y AVELINO ÁLVAREZ ORDÓÑEZ -
Resistencia a antimicrobianos y persistencia microbiana en la industria alimentaria: factores de riesgo y reservorios ambientales
Álvarez Molina, Adrián
Dirigida por AVELINO ÁLVAREZ ORDÓÑEZ y MARÍA MERCEDES LÓPEZ FERNÁNDEZ