Publicacions en què col·labora amb MARÍA LUISA GARCÍA LÓPEZ (15)

2014

  1. Meat By-Products

    Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse (Wiley Blackwell), pp. 385-398

1998

  1. Microbial changes during hanging of wild and farmed red partridges (Alectoris rufa)

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 49, Núm. 4-5, pp. 112-114

1995

  1. Mycoflora of a traditional Spanish blue cheese

    Netherlands milk and dairy journal, Vol. 49, Núm. 4, pp. 191-199

1994

  1. Effect of three commercial starters on growth of Staphylococcus aureus (A-D) and thermonuclease production in broth

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 24, Núm. 1-2, pp. 321-327

1993

  1. Factors affecting spoilage microflora succession on lamb carcasses at refrigeration temperatures

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 74, Núm. 5, pp. 521-525

  2. Modern microbiological methods for foods: colony count and direct count methods. A review.

    Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 9, Núm. 1, pp. 1-13

  3. Numerical Taxonomy of Psychrotrophic Bacteria Isolated from Raw ewes’ Milk

    Journal of Dairy Research, Vol. 60, Núm. 3, pp. 371-383

1991

  1. Distribution and evolution of bacteria on lamb carcasses during aerobic storage

    Journal of Food Protection, Vol. 54, Núm. 12, pp. 945-949

1988

  1. Behaviour of Staphylococcus aureus strains, producers of enterotoxins C1 or C2, during the manufacture and storage of Burgos cheese

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 64, Núm. 2, pp. 117-122

  2. Flora superficial (indicadores y alterantes) en canales de ovino recién obtenidas en el matadero

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  3. Participación de bacilos pleomórficos gram-positivos en la alteración de carne de ovino mantenida a refrigeración

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988