M LUISA
SIERRA CASTRILLO
Catedrático de Escuela Universitaria
Publicaciones en las que colabora con M LUISA SIERRA CASTRILLO (17)
2019
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El proyecto "MicroMundo@ULE" en la Universidad de León: enseñanza-aprendizaje colaborativo y social entre estudiantes universitarios y preuniversitarios
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2017
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La autoevaluación regular en línea de los estudiantes fomenta su participación y rendimiento en la docencia presencial
Nuevos enfoques en la Innovación Docente Universitaria: III TeLe(In)2 Conference proceedings
1999
1997
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Effect of Lactic Acid Bacteria on growth of Staphylococcus aureus and enterotoxins (A-D) and thermonuclease production in broth.
Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 48, pp. 38-41
1996
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Behaviour and control of Staphylococcus aureus during manufacture and ripening of dry fermented sausages
Factors affecting the microbial quality of meat 3. Cutting and further processing (University of Bristol), pp. 169-175
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Effect of the major herbs and spices in Spanish fermented sausages on Staphylococcus aureus and lactic acid bacteria
Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 47, Núm. 2, pp. 43-47
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Evaluation of selective enrichment and plating media for detection of Salmonella and Yersinia enterocolitica on fresh dressed lamb carcasses
Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 47, Núm. 3, pp. 62-64
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Staphylococcal growth and enterotoxin production in the presence of meat cultures (non LAB)
Meat Science, Vol. 43, Núm. 3-4, pp. 255-263
1995
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Contamination of lamb carcasses at the abbatoir. Microflora of freshly dressed lamb carcasses: indicators and spoilage organisms
Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 46, pp. 135-137
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Prevalence of salmonella, yersinia, aeromonas, campylobacter, and cold-growing escherichia coli on freshly dressed lamb carcasses
Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 11, pp. 1183-1185
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Species of psychrotrophic bacteria on freshly dressed lamb carcasses
Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 46, pp. 20-23
1994
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Aplicación del sistema de análisis de riesgos y puntos críticos de control en el matadero.
Aspectos sanitarios y análisis de los factores productivos en el ganado vacuno (COLEGIO DE VETERINARIOS DE ZAMORA JUNTA DE CASTILLA LEÓN), pp. 1-15
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Effect of three commercial starters on growth of Staphylococcus aureus (A-D) and thermonuclease production in broth
International Journal of Food Microbiology, Vol. 24, Núm. 1-2, pp. 321-327
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Staphylococcal growth and enterotoxins (A-D) and thermonuclease synthesis in presence of dehydrated garlic
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 77, Núm. 5, pp. 549-552
1990
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Numerical taxonomy of Micrococcaceae isolated from Spanish sheep's milk cheeses
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 68, Núm. 1, pp. 33-41
1988
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Flora superficial (indicadores y alterantes) en canales de ovino recién obtenidas en el matadero
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
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Participación de bacilos pleomórficos gram-positivos en la alteración de carne de ovino mantenida a refrigeración
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988