Departamento
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (28) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1995
-
Antibacterial effect of the lactoperoxidase system against Aeromonas hydrophila and psychrotrophs during the manufacturing of the Spanish sheep fresh cheese Villalon
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 50, Núm. 12, pp. 690-692
-
BACTERIOLOGICAL QUALITY OF A TRADITIONAL SPANISH BLUE CHEESE
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 50, Núm. 9, pp. 503-505
-
Biochemical characteristics of two types of unripe Spanish cow's milk cheese (Cebreiro and Pasiego varieties)
Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 1, pp. 23-28
-
Contamination of lamb carcasses at the abbatoir. Microflora of freshly dressed lamb carcasses: indicators and spoilage organisms
Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 46, pp. 135-137
-
Effects of sporulation media and strain on thermal resistance of Bacillus cereus spores
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 30, Núm. 1, pp. 71-78
-
Harinas y derivados: tecnología. Inspección y métodos de análisis. Disposiciones legales más importantes
Curso de perfeccionamiento en veterinaria: organiza Colegio Ofical de Veterinarios de León, Sindicato de Veterinarios de León SIVELE-USCAL, Universidad de León
-
Industrias alimentarias y medio ambiente
Jornadas sobre Veterinaria y Medio Ambiente: León, 18,19 y 20 de enero de 1995
-
Inspección y métodos de análisis de la leche y productos lácteos: disposiciones legales más importantes
Curso de perfeccionamiento en veterinaria: organiza Colegio Ofical de Veterinarios de León, Sindicato de Veterinarios de León SIVELE-USCAL, Universidad de León
-
Inspección y métodos de análisis de las conservas y semiconservas: disposiciones legales más importantes
Curso de perfeccionamiento en veterinaria: organiza Colegio Ofical de Veterinarios de León, Sindicato de Veterinarios de León SIVELE-USCAL, Universidad de León
-
Inspección y métodos de análisis de las frutas, verduras, hortalizas y bebidas: disposiciones legales más importantes
Curso de perfeccionamiento en veterinaria: organiza Colegio Ofical de Veterinarios de León, Sindicato de Veterinarios de León SIVELE-USCAL, Universidad de León
-
Inspección y métodos de análisis del pescado: disposiciones legales más importantes
Curso de perfeccionamiento en veterinaria: organiza Colegio Ofical de Veterinarios de León, Sindicato de Veterinarios de León SIVELE-USCAL, Universidad de León
-
La seguridad del alimento. Evaluación de factores que le afectan. Métodos y sistemas eficaces de control y seguimiento en los puntos críticos.
I Curso de Higiene de los alimentos y salud pública (COLEGIO DE VETERINARIOS DE ZAMORA JUNTA DE CASTILLA LEÓN), pp. 1-13
-
MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING MANUFACTURE AND RIPENING OF A NATURALLY RIPENED BLUE CHEESE (VALDEON, SPAIN)
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 50, Núm. 7, pp. 381-384
-
Microbiological Changes During Manufacture and Ripening of A Naturally Ripened Blue Cheese (Valdeon, Spain)
Milchwissenschaft, Vol. 50, Núm. 7, pp. 381-384
-
Microbiological changes throughout the manufacturing and ripening of a Spanish goat's raw milk cheese (Armada variety)
Le Lait, Vol. 75, Núm. 6, pp. 551-570
-
Microbiological study of león raw cow-milk cheese, a spanish craft variety
Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 9, pp. 998-1006
-
Mineral content of some Spanish cheese varieties. Differentiation by source of milk and by variety from their content of main and trace elements
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 69, Núm. 3, pp. 339-345
-
Mycoflora of a traditional Spanish blue cheese
Netherlands milk and dairy journal, Vol. 49, Núm. 4, pp. 191-199
-
Numerical characterization study of Micrococcaceae associated with lamb spoilage
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 78, Núm. 3, pp. 251-263
-
Numerical taxonomy of an "atypical" population of Gram-positive cocci isolated from freshly dressed lamb carcasses.
International Journal of Food Microbiology, Vol. 24, Núm. 24, pp. 363-373