Publicaciones (28) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1995

  1. Antibacterial effect of the lactoperoxidase system against Aeromonas hydrophila and psychrotrophs during the manufacturing of the Spanish sheep fresh cheese Villalon

    MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 50, Núm. 12, pp. 690-692

  2. BACTERIOLOGICAL QUALITY OF A TRADITIONAL SPANISH BLUE CHEESE

    MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 50, Núm. 9, pp. 503-505

  3. Biochemical characteristics of two types of unripe Spanish cow's milk cheese (Cebreiro and Pasiego varieties)

    Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 1, pp. 23-28

  4. Contamination of lamb carcasses at the abbatoir. Microflora of freshly dressed lamb carcasses: indicators and spoilage organisms

    Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 46, pp. 135-137

  5. Effects of sporulation media and strain on thermal resistance of Bacillus cereus spores

    International Journal of Food Science & Technology, Vol. 30, Núm. 1, pp. 71-78

  6. Harinas y derivados: tecnología. Inspección y métodos de análisis. Disposiciones legales más importantes

    Curso de perfeccionamiento en veterinaria: organiza Colegio Ofical de Veterinarios de León, Sindicato de Veterinarios de León SIVELE-USCAL, Universidad de León

  7. Industrias alimentarias y medio ambiente

    Jornadas sobre Veterinaria y Medio Ambiente: León, 18,19 y 20 de enero de 1995

  8. Inspección y métodos de análisis de la leche y productos lácteos: disposiciones legales más importantes

    Curso de perfeccionamiento en veterinaria: organiza Colegio Ofical de Veterinarios de León, Sindicato de Veterinarios de León SIVELE-USCAL, Universidad de León

  9. Inspección y métodos de análisis de las conservas y semiconservas: disposiciones legales más importantes

    Curso de perfeccionamiento en veterinaria: organiza Colegio Ofical de Veterinarios de León, Sindicato de Veterinarios de León SIVELE-USCAL, Universidad de León

  10. Inspección y métodos de análisis de las frutas, verduras, hortalizas y bebidas: disposiciones legales más importantes

    Curso de perfeccionamiento en veterinaria: organiza Colegio Ofical de Veterinarios de León, Sindicato de Veterinarios de León SIVELE-USCAL, Universidad de León

  11. Inspección y métodos de análisis del pescado: disposiciones legales más importantes

    Curso de perfeccionamiento en veterinaria: organiza Colegio Ofical de Veterinarios de León, Sindicato de Veterinarios de León SIVELE-USCAL, Universidad de León

  12. La seguridad del alimento. Evaluación de factores que le afectan. Métodos y sistemas eficaces de control y seguimiento en los puntos críticos.

    I Curso de Higiene de los alimentos y salud pública (COLEGIO DE VETERINARIOS DE ZAMORA JUNTA DE CASTILLA LEÓN), pp. 1-13

  13. MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING MANUFACTURE AND RIPENING OF A NATURALLY RIPENED BLUE CHEESE (VALDEON, SPAIN)

    MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 50, Núm. 7, pp. 381-384

  14. Microbiological Changes During Manufacture and Ripening of A Naturally Ripened Blue Cheese (Valdeon, Spain)

    Milchwissenschaft, Vol. 50, Núm. 7, pp. 381-384

  15. Microbiological changes throughout the manufacturing and ripening of a Spanish goat's raw milk cheese (Armada variety)

    Le Lait, Vol. 75, Núm. 6, pp. 551-570

  16. Microbiological study of león raw cow-milk cheese, a spanish craft variety

    Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 9, pp. 998-1006

  17. Mineral content of some Spanish cheese varieties. Differentiation by source of milk and by variety from their content of main and trace elements

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 69, Núm. 3, pp. 339-345

  18. Mycoflora of a traditional Spanish blue cheese

    Netherlands milk and dairy journal, Vol. 49, Núm. 4, pp. 191-199

  19. Numerical characterization study of Micrococcaceae associated with lamb spoilage

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 78, Núm. 3, pp. 251-263

  20. Numerical taxonomy of an "atypical" population of Gram-positive cocci isolated from freshly dressed lamb carcasses.

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 24, Núm. 24, pp. 363-373