CARMEN
VALDÉS SOLÍS
Profesor Titular de Universidad

F. Javier
Giráldez García
Publications by the researcher in collaboration with F. Javier Giráldez García (20)
2021
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Fattening lambs with divergent residual feed intakes and weight gains: Unravelling mechanisms driving feed efficiency
Animal Feed Science and Technology, Vol. 273
2020
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Erythrina variegata quality in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1209-1218
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Effects of birth weight on animal performance, fattening traits and meat quality of lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-13
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Effect of dietary crude protein on animal performance, blood biochemistry profile, ruminal fermentation parameters and carcass and meat quality of heavy fattening assaf lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 11, pp. 1-16
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Effect of age of regrowth, chemical composition and secondary metabolites on the digestibility of Leucaena leucocephala in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1247-1253
2019
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Relación entre la eficiencia alimentaria y las características de la canal y de la carne en corderos pesados de raza Assaf
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Efecto del peso al nacimiento sobre la textura de la carne de corderos de engorde
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Programación metabólica: un nuevo enfoque en la nutrición animal
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 501, pp. 74-75
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La restricción de alimento durante la lactancia de corderos y su efecto sobre la eficiencia de producción en las fases de cebo y recría
MG Mundo ganadero, Año 30, Núm. 286, pp. 28-31
2018
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Milk replacer restriction during early life impairs the live body weight and progesterone patterns of ewe lambs during the replacement period
Journal of Dairy Science, Vol. 101, Núm. 9, pp. 8021-8031
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Feed efficiency and the liver proteome of fattening lambs are modified by feed restriction during the suckling period
Animal, Vol. 12, Núm. 9, pp. 1838-1846
2016
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Effects of the inclusion of flaxseed and quercetin in the diet of fattening lambs on ruminal microbiota, in vitro fermentation and biohydrogenation of fatty acids
Journal of Agricultural Science, Vol. 154, Núm. 3, pp. 542-552
2006
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Potential use of visible and near infrared reflectance spectroscopy for the estimation of nitrogen fractions in forages harvested from permanent meadows
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 86, Núm. 2, pp. 308-314
2004
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Estimación de las fracciones nitrogenadas propuestas por el CNCPS (Cornell) mediante tecnología NIRS
Pastos y ganadería extensiva
1998
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Comparative digestibility and digesta flow kinetics in two breeds of sheep
Animal Science, Vol. 66, Núm. 2, pp. 389-396
1997
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The influence of digestible organic matter and nitrogen intake on faecal and urinary nitrogen losses in sheep
Livestock Production Science, Vol. 51, Núm. 1-3, pp. 183-190
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A comparative study of ruminal activity in Churra and Merino sheep offered alfalfa hay
Animal Science, Vol. 65, Núm. 1, pp. 121-128
1996
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Comparison of chemical composition and in vitro organic matter digestibility of herbage samples at different stages of maturity before and after collection through oesophageal fistula
Journal of Animal and Feed Sciences, Vol. 5, Núm. 4, pp. 327-336
1993
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Ingestión de hierba por ovejas de raza Merina en distintas comunidades vegetales de montaña
XXXIII Reunión científica de la S.E.E.P.: actas : del 29 de marzo al 2 de abril de 1993, Ciudad Real (Castilla-La Mancha)
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Degradación ruminal de henos de prado permanente: Efecto del grado de madurez: Rumen degradation of hay from permanent meadows: Effect of maturity stage
Archivos de zootecnia, Vol. 42, Núm. 156, pp. 13-20