CARMEN
VALDÉS SOLÍS
Profesora Titular de Universidad
F. Javier
Giráldez García
Publications dans lesquelles il/elle collabore avec F. Javier Giráldez García (22)
2021
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Fattening lambs with divergent residual feed intakes and weight gains: Unravelling mechanisms driving feed efficiency
Animal Feed Science and Technology, Vol. 273
2020
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Effect of age of regrowth, chemical composition and secondary metabolites on the digestibility of Leucaena leucocephala in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1247-1253
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Effect of dietary crude protein on animal performance, blood biochemistry profile, ruminal fermentation parameters and carcass and meat quality of heavy fattening assaf lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 11, pp. 1-16
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Effects of birth weight on animal performance, fattening traits and meat quality of lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-13
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Erythrina variegata quality in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1209-1218
2019
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Efecto del peso al nacimiento sobre la textura de la carne de corderos de engorde
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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La restricción de alimento durante la lactancia de corderos y su efecto sobre la eficiencia de producción en las fases de cebo y recría
MG Mundo ganadero, Año 30, Núm. 286, pp. 28-31
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Programación metabólica: un nuevo enfoque en la nutrición animal
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 501, pp. 74-75
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Relación entre la eficiencia alimentaria y las características de la canal y de la carne en corderos pesados de raza Assaf
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
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Feed efficiency and the liver proteome of fattening lambs are modified by feed restriction during the suckling period
Animal, Vol. 12, Núm. 9, pp. 1838-1846
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Milk replacer restriction during early life impairs the live body weight and progesterone patterns of ewe lambs during the replacement period
Journal of Dairy Science, Vol. 101, Núm. 9, pp. 8021-8031
2016
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Effects of the inclusion of flaxseed and quercetin in the diet of fattening lambs on ruminal microbiota, in vitro fermentation and biohydrogenation of fatty acids
Journal of Agricultural Science, Vol. 154, Núm. 3, pp. 542-552
2013
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Re-ensilado de remolacha con alfalfa predesecada: Efecto del contenido de humedad de la alfalfa en la calidad del ensilado
Los pastos: Nuevos retos, nuevas oportunidades
2011
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Estimación de la proteína no degradable en el rumen de pastos de la montaña leonesa empleando el CNCPS (Cornell)
Pastos, paisajes culturales entre tradición y nuevos paradigmas del siglo XXI
2006
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Potential use of visible and near infrared reflectance spectroscopy for the estimation of nitrogen fractions in forages harvested from permanent meadows
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 86, Núm. 2, pp. 308-314
2004
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Estimación de las fracciones nitrogenadas propuestas por el CNCPS (Cornell) mediante tecnología NIRS
Pastos y ganadería extensiva
1998
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Comparative digestibility and digesta flow kinetics in two breeds of sheep
Animal Science, Vol. 66, Núm. 2, pp. 389-396
1997
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A comparative study of ruminal activity in Churra and Merino sheep offered alfalfa hay
Animal Science, Vol. 65, Núm. 1, pp. 121-128
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The influence of digestible organic matter and nitrogen intake on faecal and urinary nitrogen losses in sheep
Livestock Production Science, Vol. 51, Núm. 1-3, pp. 183-190
1996
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Comparison of chemical composition and in vitro organic matter digestibility of herbage samples at different stages of maturity before and after collection through oesophageal fistula
Journal of Animal and Feed Sciences, Vol. 5, Núm. 4, pp. 327-336