Publicacions en què col·labora amb ROSA MARÍA CAPITA GONZÁLEZ (197)

2024

  1. Capítulo 14. Taller de divulgación científica: insectos comestibles, ¿el alimento del futuro?

    Desafíos de la innovación docente e investigación en Ciencias, Ingeniería, Arquitectura y Ciencias Sociales (Asociación Universitaria de Educación y Psicología (ASUNIVEP)), pp. 123-128

  2. Effect of trisodium phosphate, ascorbic acid and lactic acid on bacterial load, sensorial characteristics and instrumental colour of rabbit meat

    Meat Science, Vol. 207

  3. Escape Room Segurali: Seguridad alimentaria, alimentación e higiene de los alimentos

    Innovación docente e investigación en ciencias, ingeniería y arquitectura: Desafíos de la enseñanza y aprendizaje en la educación superior (Dykinson), pp. 399-407

  4. Levels of Different Microbial Groups on Inert Surfaces of Poultry Slaughterhouses: Identification Using Matrix-Assisted Laser Desorption Ionization Time-of-Flight and Detection of Extended-Spectrum Beta-Lactamase- and Carbapenemase-Producing Enterobacteria

    Antibiotics, Vol. 13, Núm. 7

  5. Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in Dairy Products and Bulk-Tank Milk (BTM)

    Antibiotics, Vol. 13, Núm. 7

  6. Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in Different Food Groups and Drinking Water

    Foods, Vol. 13, Núm. 17

  7. Occurrence, Antibiotic Resistance and Biofilm-Forming Ability of Listeria monocytogenes in Chicken Carcasses and Cuts

    Foods, Vol. 13, Núm. 23

  8. Prevalence and types of methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in meat and meat products from retail outlets and in samples of animal origin collected in farms, slaughterhouses and meat processing facilities. A review

    Food Microbiology, Vol. 123

  9. The One Health approach in food safety: Challenges and opportunities

    Food Frontiers, Vol. 5, Núm. 5, pp. 1837-1865

2022

  1. Aislamiento, identificación y resistencia a antibióticos de "Enterococcus spp." en canales de pollo

    Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones