MARÍA DEL CAMINO
GARCÍA FERNÁNDEZ
Catedrático de Universidad
MARÍA TRINIDAD
GARCÍA ARIAS
Profesor Titular de Universidad
Publicaciones en las que colabora con MARÍA TRINIDAD GARCÍA ARIAS (55)
2011
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Modificación de los hábitos alimentarios del almuerzo en una población escolar
Nutricion Hospitalaria, Vol. 26, Núm. 3, pp. 560-565
2006
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Influencia del tratamiento de altas presiones en el valor nutritivo de distintos productos cárnicos
Nutricion Hospitalaria, Vol. 21, Núm. 3, pp. 435
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Microbiological and nutritional quality of extended shelf life refrigerated pasteurized fish.
Sciences des Aliments, Vol. 26, Núm. 2, pp. 142-150
2005
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Effectiveness of disinfectants used in the food industry on microorganisms of sanitary interest.
Acta Alimentaria, Vol. 34, Núm. 3, pp. 253-258
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Guía de manipuladores de alimentos
Universidad de León
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Microbiological safety and sensory characteristics of salmon slices processed by the sous vide method.
Food Control, Vol. 16, Núm. 1, pp. 77-85
2004
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Evaluation of the microbiological safety and sensory quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) processed by the sous vide method
Food Microbiology, Vol. 21, Núm. 2, pp. 193-201
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Extended shelf life refrigerated pasteurized foods: Microbiological quality and safety.
Buletin USAMV-CN, Vol. 60, pp. 476
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Microbiological and nutritional quality of sous vide or traditionally processed fish: influence of fat content.
Journal of Food Quality, Vol. 27, Núm. 5, pp. 371-387
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Mineral and vitamin status in elderly persons from Northwest Spain consuming an atlantic variant of the mediterranean diet
Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 48, Núm. 3, pp. 125-133
2003
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Alimentación en el primer año de vida
Nutrición y dietética (Secretariado de Publicaciones y Medios Audiovisuales), pp. 247-259
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Alimentación en la infancia y adolescencia
Nutrición y dietética (Secretariado de Publicaciones y Medios Audiovisuales), pp. 261-270
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Carne y productos cárnicos
Nutrición y dietética (Secretariado de Publicaciones y Medios Audiovisuales), pp. 299-306
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Characterization of Bacillus spp associated with vacuum cooked salmon.
Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 47, pp. 604
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Concepto de alimentación y de nutrición
Nutrición y dietética (Secretariado de Publicaciones y Medios Audiovisuales), pp. 21-26
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Cooking-freezing-reheating (CFR) of sardine (Sardina pilchardus) fillets. Effect of different cooking and reheating procedures on the proximate and fatty acid compositions
Food Chemistry, Vol. 83, Núm. 3, pp. 349-356
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Daily intake of macronutrients in a group of institutionalized elderly people in León. Spain
Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 2, pp. 87-90
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Deep-frying of chicken meat and chicken-based products. Changes in the proximate and fatty acid compositions
Italian Journal of Food Science, Vol. 15, Núm. 2, pp. 225-239
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El huevo
Nutrición y dietética (Secretariado de Publicaciones y Medios Audiovisuales), pp. 313-319
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Evaluación dietética y parámetros bioquímicos de minerales en un colectivo de ancianos de la provincia de León (España)
Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 1, pp. 39-45