LUCÍA
GÓMEZ LIMIA
Chercheuse dans le période 2021-2023
María Inmaculada
Franco Matilla
Publications dans lesquelles il/elle collabore avec María Inmaculada Franco Matilla (9)
2022
-
Amino acid profile and protein quality related to canning and storage of swordfish packed in different filling media
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 107
2021
-
Effects of processing step, filling medium and storage on amino acid profiles and protein quality in canned European eels
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 96
-
Vitamin retention during the canning of swordfish (Xiphias gladius) with different filling media
Journal of Food Science, Vol. 86, Núm. 5, pp. 1704-1713
2020
-
Fatty acid profiles and lipid quality indices in canned European eels: Effects of processing steps, filling medium and storage
Food Research International, Vol. 136
-
Free amino acids and biogenic amines in canned european eels: Influence of processing step, filling medium and storage time
Foods, Vol. 9, Núm. 10
2019
-
Capacidad antioxidante, flavonoides totales y carotenoides de limones cultivados en Galicia
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Parámetros de calidad de limones cultivados en Galicia
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
-
Motivación y enseñanza en tecnología de los alimentos: estrategia en una sesión práctica
Nuevos desafíos en la enseñanza superior (Educación Editora), pp. 557-561
2017
-
Perfil de ácidos grasos de la anguila europea (Anguilla anguilla) de diferentes pesos
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]